Medek Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Ahoj, s vervou jsem se vrhnul do kariéry, první level celkem v klidu, ale druhý už nějak začínám nestíhat. Poradí mi někdo, jak dělat vostřejší údery? Když nic nemačkam, tak to pinkne jako bych si pinkal o zed. Na první uroven to stačilo ale na druhou ne. Když držim lob, tak v tomhle úderu nijak nevidimmoc velkou zbran. Soupeř nechodí moc na sít, takže přelobovat někoho, kdo stojí vzádu nejde. Ten druhej úder. tušim že drill, to mi přijde jako čopovaný úder ale ani ten neni nijak nebezpečný. Jsou ještě nějaký údery? A druhá věc je, v prvním levelu jsem si toho nevšiml, ale v druhým se mi to občas stane. Když letí míček na mojí pulku, někdy se mi stane, že hráč nereaguje na moje povely. Některý jednoduchý míčky nevyberu, jelikož hráč nereaguje. Prostě stojí a kouká. Mam wii motion plus. Díky za postřehy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 Level jako Easy_?....stačí dýl držet tlačítko nejvetsí uder das A,B..:)....Mastim uz na extrem ktery se mi odemknul... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kapija Odesláno Červenec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 Je Topspin4 na Wii dobrej? A podporuje motion plus? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wgod Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 Jak je to s délkou zápasu? Na Wii mi nejde nastavit v kariéře délka zápasu na real, v několika recenzích jsem se dočetl že jsou 3 možnosti, ja nemam ani jednu.. Je to Wii verzi? nebo jen pos.. soubor..? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Září 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 16, 2011 Ano jsou 3,mozna sis toho nevsiml ,ale kdyz nastavujes karieru nabidne ti to delku zapasu,kterou behem kariery nelze zmenit!! Byl si nepozorný a vse si zbytecne urychlil,! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
plaCZEbo Odesláno Prosinec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 Musí se to ovládat pohybem ruky? Nebo můžu použít i classic controler nebo ten kriz na ovladaci k pohybu hrace a tlacitka k ruznym uderum? Chtel bych to hrat tak jako na ovladaci co je k XBOXU... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.