Tesak77 Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Zdravím mužete mi nekdo pomoci. Mam PSP 1004 je fleshnute na firmware 5.50 D3, ted mi to zacalo zlobit tím že mi začne skákat obrazovka a zvuk je taky divný a všechno se hrozně zpomalilo dlouho trva nez se neco načte. Pokud nekdo víte čím by to mohlo být poradte mi jak toto vyresit. Předem všem děkuji za ochotu. Milan Tesař, email. milantesar@email.cz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NikeMaster Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 urcite sis prenastavil CPU .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Jj přesně tak, stačí v menu zmáčknout SELECT a nastavit XMB CPU CLOCK na Default a restartovat PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tesak77 Odesláno Červenec 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Díky moc vám oběma, nastavil jsem jak jste napsali a zabralo to, jeste jednou diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.