Quicksilver Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Hoj mam v pspku 3003 - FW 5.03 zpustim CFW notmal pres aplikaci. Simnul jsem si po hodne dlouhe dobe,ze je uz i moznost na vyssi FW hrat CFW. Zajimava je 6.20 vyplati se prechod a nebo ne ? Kamos ma 3004 a porovnal jsem s 3003 A u hry God of War ma lepsi barvy ( U me kreslo Krakose ) Do modra a u neho do cervena ( bylo to lepsi ). Je to FW 6.20 a nebo proste displayem ? :) Diky moc lidi za info a za radu. ps: Co vsechno na CFW 6.20 jede ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Nevím, to je zajímavé, podle mě to není ani rozdílným cfw ani rozdílnými PSP protože jediný rozdíl mezi PSP 3004 a 3003 je, že 3003 je určeno pro Velkou Británii a 3004 je určeno pro Evropský trh. Jinak určitě doporučím 6.20 PRO B7 Permanent - hlavní výhody je nastálo, takže nemusíš po restartu znovu nahazovat, fungují na tom všechy i nové hry bez nutnosti patchování, to samé PSX hry, už docela slušná sbírka pluginů a cfw je stále aktualizovaný (cca 2x za měsíc), a mnoho dalšího Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Quicksilver Odesláno Červenec 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Nehodil by si me sem celou slozku : seplugins ? Vse co funguje na 6.20 moc Te prosim .-) Proc se hry z Game categories nacita pomaleji ? Na 5.03 me to nacetlo hned. Jestli nemam spatnou verzi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Červenec 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 mam 16 gb san disk a nacita se to mrte pomalu,a v pro c pujde pops plugin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Quicksilver Odesláno Červenec 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2011 Snad se to vyresi ,ale pry brzo bude i permament patch na 6.39 tam to asi jede v pohode. Tak asi to pak hodim na vyssi cislo jinak mam verzi 3G. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 RealMadrid789 Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 Brácha má 6.20 PRO b6 ..... takže si myslím, že pro b je lepší než prome Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 na 6.39 ? bych se divil. a proc potom kdyby nahodou,6.20 je lepsi nez 6.39 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Quicksilver Odesláno Červenec 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 Netusim je to jinak supr akorat me stve ten Game Category jak je to pomaly na 5.03 to nabehlo hned :_( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Quicksilver
Hoj mam v pspku 3003 - FW 5.03 zpustim CFW notmal pres aplikaci.
Simnul jsem si po hodne dlouhe dobe,ze je uz i moznost na vyssi FW hrat CFW.
Zajimava je 6.20 vyplati se prechod a nebo ne ? Kamos ma 3004 a porovnal jsem s 3003
A u hry God of War ma lepsi barvy ( U me kreslo Krakose ) Do modra a u neho do cervena ( bylo to lepsi ).
Je to FW 6.20 a nebo proste displayem ? :) Diky moc lidi za info a za radu.
ps: Co vsechno na CFW 6.20 jede ?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
7 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.