Snowgeee Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 Zdarec lidi...poslední dobou se tu nějak nemůžu vyznat...a tak mi láme hlavu kterej cf je nejnovější....na starší verzy psp ne slimaka....tak mi prosim poraďte....dík za odpovědi...:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 3.52 M33 - 4 - - - A už se dělá na 3.71 M33 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowgeee Odesláno Září 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 a mám si radši počkat nebo v nich není takovej rozdíl??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 Klidně udělej update... kdo ví jestli bude 3.71 M33 za tejden nebo za měsíc.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowgeee Odesláno Září 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 a mohl by si mi hodit link??? já nějak nemám čas to hledat....:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WItekS Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 OMFG Snowgee, to si děláš **** ? :D http://console-forum.net/showthread.php?t=10692 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Snowgeee Odesláno Září 19, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 no hele já teď sedim ve škole na počítačích....a už asi 20 min. bych měl bejt ve třídě a učit se....:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.