AssasinDaca Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 Zdravím Mám otázku , je možnost nějak obejít PS store?... Když mám CTF tak mě to tam nepustí nejde to nějak obejít? Nebo musím shodit ctf abych se tam dostal? Díky za odpověd Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DIxic Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 řekl bych že to nejde............protože když jdeš do store tak to chce nejnovější patch Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AssasinDaca Odesláno Červenec 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 jo právě :( zkoušel sem když mám ofw tak to chce updatovat a když mam ctf tak mě to tam nepustí vůbec že zadavam špatné informace :(.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 David32 Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 já mám 6.35 pro-b7 a na store,multiplayer mi jede v pohodě Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 jo právě :( zkoušel sem když mám ofw tak to chce updatovat a když mam ctf tak mě to tam nepustí vůbec že zadavam špatné informace :(..Hele nepleteš si ctf s CFW? Totiž ctf je téma, kdežto CFW je custom firmware. Jinak jak s tématem, tak i z CFW PRO B7 PS Store i online hraní funguje naprosto bezchybně, ještě teď jsem to projistotu zkoušel, a krásně jsem se na Store napojil a projížděl hry, to samé s online hraním (zkoušel jsem RR Retribution) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AssasinDaca Odesláno Červenec 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 Martine pojd chvilku prosimtě na facebook ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AssasinDaca Odesláno Červenec 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 Jo jinak myslím PSP!.. teď vás tak trochu nechápu :-// Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 Omg,tady jsou ale odborníci xD (Nemyslím Martina a Davida) Jak říkal Martin,je to CFW,CTF je schéma CXMB A Dixic,neni to Patch,ale nový OFW :D Jinak FirmWary Pro a "mrtvý" TN Hen mají zabudovaný přístup na Store bez Pluginu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AssasinDaca Odesláno Červenec 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 Fxr -> každý se muže splést nejsem dokonalý tak jako ty... s psp nemám velké zkušenosti prostě sem se přepsal vím co je to ofw a cfw ... spletl sem se , to se stává.. jo a Martine díky už to fachá Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Červenec 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 jo ja vim,jinak na MP doporucuju hlavne Resistance a modnation pokud mate welcome back,a teste se na PRO-C s online modem! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AssasinDaca Odesláno Červenec 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 2, 2011 Určitě , Resistance sem měl... Welcome back sem nestáhl ještě ani jednu hru.. tak toho chci využit zustanou mi volne na PS3 protože ho nemám :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 pokud nevyprselo tak stahni modnation,normalne stoji online voucher nutny ke vstupu na online 300kc,ve welcome back mas hru i online voucher Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 Dnes je poslední šance využít Welcome Back ! Tak rrychle vy lenoši líní co jste ještě nestáhli ! Ten Online Voucher k ModNation jinak než v Welcome Back nebo koupenej neseženete ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AssasinDaca Odesláno Červenec 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 cože?.. mě to nešlo dneska nic no content found nebo něco takového tam psalo.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 koukni se tady http://psp.novinky.org/view.php?cisloclanku=2011060003 dole je popsaný tvů problém, a jak na to Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AssasinDaca Odesláno Červenec 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 Díky určitě se podívám zase ty Martine máme na sebe štěstí :-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AssasinDaca Odesláno Červenec 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 ono to dneska jako fakt končí ta nabídka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 o pulnoci,zdroj ps-a.sk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 AssasinDaca Odesláno Červenec 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 mě to stejně píše no content found.. přitom ten učet mám už dlouho jak svi** Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 FxR Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 za 1.) obnovil sis ho? za 2.) Máš v Account Manager - Service List - Welcome Back ? něbo nějak tak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
AssasinDaca
Zdravím
Mám otázku , je možnost nějak obejít PS store?... Když mám CTF tak mě to tam nepustí nejde to nějak obejít? Nebo musím shodit ctf abych se tam dostal? Díky za odpověd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
19 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.