Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Grafika u NDSi


DavelusKim

Otázka

Ahojte,chci se zeptat jaká je grafika u NDSi? jestli není náhodou tak chabá jak u her na mobilu v 2D ? jsou na NDSi 3Dcka v docela solidní grafice? divám se že všecí na ruznýych fórech píší že už svého DS LITE!(já chci DSi) je slabší grafika,.. takže je DSi jiné než Lite? Já si asi myslím že ne ale chci se zeptat :) popř mám si koupit DSi? (na 3DS nemám )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

16 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

no hele grafika oproti psp je rozhodně horší a všechny dska (ds,dsl,dsi,xl) mají stejnou grafiku jen se liší rozměrama a hmotností popř u ds a dsl je slot na gba hry u ostatních už ne,ale co se týče grafiky je u ds ta poslední věc tam je hlavní hratelnost takže je na tobě jestli tě opravdu baví mario,zelda,pokémoni apod. tak běž do ds ale pokud tě to nebaví tak bych raději volil psp.Toť můj názor měl jsem jak psp tak ds a na každé konzoli jsem našel hry které mě bavily

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

No mě právě hodně DSko Láká (Psp už mám ;) ale ted jsem nasetril na DSi a chtěl bych vyzkoušet neco jiného než PSP protože PSP už mám 2,5roku sice mě to ete neomrzelo ale DSko me láká dotykovou obrazovkou Dvěma displejema,.. je tpo mě také zajímavé,..no tak mám 3.100kč než bych si našetřil na 3DS,.. 5 000kč to by trvalo protože na brigádu nemožu páč je mi 14 ;( DSi mě može prodat kamarád z nedalekého města za 2.800kč a to eště s 16 GB kartou kde je hodne hodně Hraných titulu (všechny Mario hry, Pokemon hry, Lego hry,Castlevania,všechny díly Profesor Layton) atd je nepoškrabané takže se mě zdá docela dobrá koupě,.. (jinak PSP bych mohl prodat a rovnou si koupit 3DS ale do toho se mi nechce jít prodávat PSP které už mám docela hodně dlouho).Tak Grafiku u toho CoD se mi hodně libí ale někdo říkal že u zeldy (já jsem to ještě neviděl Grafiku Zeldy) se pokoušeli vytvořit dobrou grafiku ale že se jim to moc nepovedlo,... . Dále věřím že s hratelností to bude super ,.. je toho hodně,.. .;D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tady záleží hodně na tom jaký jsi hráč. Jestli máš rád tahové strategie, adventury s dlouhým špičkovým příběhem (bez angličtiny budeš mít nejspíše problémy), nebudeš grafiku moc vnímat. Krom toho, proč hledat třeba u tahovek super grafiku, tím by se smazala akorát přehlednost na poměrně malém displeji. U advetur zase oceníš kreslenou až komiksovou grafiku, jenž se tam náramně hodí. Je to hodně o tvém stylu. Třeba tvůj zmiňovaný CoD na DSku se hraje celkem obtížně, celkově DSko na sgtřílečky není moc staveno (grafiku bych přirovnal spíše k průměru). Pokud chceš ale vidět hodně dobrou grafiku aspoň u jednoho titulu, tak je to Ninja Gaiden! Tam se jim textury povedly naprosto královsky.Sice o moc starší než ty nejsem, ale já vyrůstal na těch čínských videohrách (já vím, byly to všechny pirátské verze, ale pařilo se na tom dobře), proto mi DSko sedlo bez problému. U mladších možná bude problém, protože grafika je jedna z hlavních věcí, na které se nechají nalákat (proč taky ne, vždyť je to pastva pro oči), proto nevím jakm moc je odradí grafické zpracování třeba takové Zeldy, kde se pod nehezkou slupkou skrývá několik desítek hodin zábavy :) každopádně myslím, že minimálně za zkoušku ta konzole stojí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Krom toho se o hratelnost vůbec neboj. Strategie ti tam vydrží klidně rok, adventury zanechají silný dojem....Dále Pokémoni jsou doslova nesmrtelnou sérií, ač ta hra může vypadat infantilně, je to jedna z nejlepších her co se na DSku objevila. Jestli máš radši akčnější, GTAčko tě nezklame, spíše naopak (nemohl jsem uvěřit vlastním očím, co všechno se jim povedlo do té hry narvat, klobouk dolů), Zelda zase využívá všechno co na DSku je k dispozici (práce s dotykáčem, microfonem hraješ na flétnu...) anebo zde najdeš pár her dobře známých, jako třeba Plants vs. Zombies :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

tak vím že střílečky i na PSP nejsou nejlépe hratelné a Zelda po videu co sem dal Kiwaf vypadá fakt krásně myslím že by mě to i bavilo a to je u mě moc nezvyk protože takové hry na PC myslím jen co jsou v prohlížeči moc nemusím ale tohle vypadá fakt dost DOBŘE (angličtina není zas tak hrozná to nějak překousám :)) ) Strategie já rád ,... např age of empires to na DSko je takže to určitě budu chtít,..pak Pokemon taky jak ty hry v prohlížeči ;) ale taky mě to připadá o hodně lepší,..Skákačky typu Mario atd ty mě baví ale nějakou Mnorpg si taky rád zahraju :) slyšel jsem o Final Fantasy na NDS? to se určitě podívám na videa,...

ještě 2 malé otázky1) Jak je to s tím Wifi? musím si koupit takou tu hračičku podobnou Flashce a strčit ji do DSka?

2)když je DSičko z USA tak budu potřebovat Redukci že ano? neznáte někdo nějaký menší obchod kde bych to koupil za normální cenu? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

1) Nemusíš, k wifině se připojíš bezpro, akorát sem tam připojení spadne nebo zahlásá nějakou chybku (ale to je spíš problém u mě). Na net ale stejně nebudeš lízt zas tak často, maximáně na multiplayer :)

2) Redukce asi bude třeba, pokud jsi z nějakého většího města, poptej se v nějakém gameshopu nebo elektru. Problém je že DSko u nás nemá takovou tradici jako PSP, proto bude možná problém ho v běžném elektru sehnat. V případě nouze bude zřejmě k dispozici na aukru.

Trošku bokem: Age of empires je hraje úplně jinak než to na kompu (na tahy), ale bavilo mě to :) jen abys neměl očekávání že si zahraješ "PCčkové" AoE. Pokud chceš narvat do té 16gigovky (pozor, jakmile tam bude hodně souborů, mohlo by se to sekat), projdi si gamerankings se seznamem nejlepších her na DS. Je to průměr recenzí nejváženějších herních médií, takže tady se kvalita pozná lehko :)

http://www.gamerankings.com/browse.html?site=ds&cat=0&year=0&numrev=4&sort=0&letter=&search=

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu