duska33 Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 Zdravím mám menší dotaz. Ten kdo hrál betu výše zmíněné hry tak asi ví, že se v ní mohou natáčet videa. A já bych se chtěl zeptat jestli jdou nějak uložit do PS3 nebo třeba někam uploadnout. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 Jdou uploadnout, nejspíš na YT (nezkoumal jsem). Vím, že jdou nějak "označit" jako "důležitá" - možná to je to uložení do PS3. Nevím, nijak jsem to nezkoumal, ale něco takového tam je. Kolonky "save" jsem si nevšiml, ale může tam být, nevim jistě. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 duska33 Odesláno Červenec 3, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 3, 2011 Díky, trochu to prozkoumám a dám vědět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
duska33
Zdravím mám menší dotaz. Ten kdo hrál betu výše zmíněné hry tak asi ví, že se v ní mohou natáčet videa. A já bych se chtěl zeptat jestli jdou nějak uložit do PS3 nebo třeba někam uploadnout. :D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.