duska33 Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 3, 2011 Zdravím mám menší dotaz. Ten kdo hrál betu výše zmíněné hry tak asi ví, že se v ní mohou natáčet videa. A já bych se chtěl zeptat jestli jdou nějak uložit do PS3 nebo třeba někam uploadnout. :D Citovat
0 LegionCZE Odesláno Červenec 3, 2011 Nahlásit Odesláno Červenec 3, 2011 Jdou uploadnout, nejspíš na YT (nezkoumal jsem). Vím, že jdou nějak "označit" jako "důležitá" - možná to je to uložení do PS3. Nevím, nijak jsem to nezkoumal, ale něco takového tam je. Kolonky "save" jsem si nevšiml, ale může tam být, nevim jistě. Citovat
0 duska33 Odesláno Červenec 3, 2011 Autor Nahlásit Odesláno Červenec 3, 2011 Díky, trochu to prozkoumám a dám vědět Citovat
Otázka
duska33
Zdravím mám menší dotaz. Ten kdo hrál betu výše zmíněné hry tak asi ví, že se v ní mohou natáčet videa. A já bych se chtěl zeptat jestli jdou nějak uložit do PS3 nebo třeba někam uploadnout. :D
2 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.