lucanak Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 Čau lidi potřebuju poradit. Mam PSP 2004 s FW 6.37 při závodních hrách např. Need for Speed se mi nezobrazuje trasa. Vidím jen modrou "hmotu". Ale když chvíli počkám někdy se mi zobrazí. Nevíte čím to může být? Prosím spěchá!! Protože mám jenom závodní hry. :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 Nevím, čím by to mohlo být, jediné co ti poradím je, si stáhnout jinou verzi té hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lucanak Odesláno Červenec 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 hru mam na UMD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 Aha, tak nevím jedině poškrábané nebo nějak poškozené UMD. Tak to vyřeš tak, že si tu hru stáhni v ISO a budeš to mít bez problémů. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lucanak Odesláno Červenec 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 PSP mam asi dva měsícem nemam ho flashlé napiš pls nějakej odkaz kde si najdu jak to flashnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 A co se takhle podívat do sekce Tutoriály, kde máš ten návod hned nahoře, ale aby si neřekl, že jsem zlej tak tu máš odkaz http://console-forum.net/tema/119700-6-20-6-35-6-39-pro-b7-permanent-patch-29-5-update ale nejdříve si stáhni tohle http://www.mediafire.com/?fprm2cw5bhce7l7 , rozbal to a dej do PSP/GAME, potom to v PSP spusť a dole budeš mít napsáno PSP Module: This PSP's module is: 0xg, tak mi sem napiš co máš za g a pak ti ještě upřesním jaký CFW si tam máš dát. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lucanak Odesláno Červenec 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 díky moc hned to zkusim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lucanak Odesláno Červenec 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 mam tam PSP´s Module is 02g Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 Ok takže máš víc možností, buď si downgraduješ na 5.50 a dáš si tam 5.50 GEN D3 (Prometheus-4), to by jsi si ale musel patchovat novější hry, ale zase je na něj asi nejvíce pluginů. Nebo si aktualizuješ na 6.39 a dáš si tam 6.39 PRO B7 + aby jsi to měl nastálo tak zapneš CIPL Flasher a nebudeš muset patchovat hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lucanak Odesláno Červenec 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 takže si stáhnu 6.39 a potom 6.39 PRO B7 a k tomu CIPL Flasher Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 JJ přesně tak, stáhneš update na 6.39, aktualizuješ to, pak stáhneš 6.39 PRO B7 (ten CIPL Flasher už je rovnou v raru s PRO B7) Nainstaluješ ten PRO B7 a spustíš CIPL (nainstaluješ) a máš hotovo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lucanak Odesláno Červenec 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 a potom už půjdou stažené ISO hry? (promiň za blbé otázky jsem začátečník) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 a potom už půjdou stažené ISO hry? (promiň za blbé otázky jsem začátečník) pak budeš moct cestovat časem a díky tomu vyhrávat ve sportce - samozřejmě že ti pojedou stažené hry, na co by jinak bylo cfw Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lucanak Odesláno Červenec 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 tak teď si stahuju hru až to půjde dam vědět jinak díky :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lucanak Odesláno Červenec 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 hele mě nejde nainstalovat ten novej FW 6.39 kam ho mam nakopírovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Dupenka Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 do složky PSP/GAME Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 lucanak Odesláno Červenec 4, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 v poho už to de Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
lucanak
Čau lidi potřebuju poradit.
Mam PSP 2004 s FW 6.37
při závodních hrách např. Need for Speed se mi nezobrazuje trasa. Vidím jen modrou "hmotu". Ale když chvíli počkám někdy se mi zobrazí. Nevíte čím to může být?
Prosím spěchá!! Protože mám jenom závodní hry. :cheesygrin:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
16 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.