Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Need for Speed Shift 1 nebo Shift 2 Unleashed - co je lepší ???

Jarda66

Recommended Posts

Mohl by se pokusit někdo shrnout a napsat co je lepší, jestli Shift 1 nebo Shift 2? Shift 1 se dá koupit dnes už za pár šupů a je i v češtině a Shift 2 je zase novější, ale tím pádem zatím ještě celkem drahý a bez češtiny. Poradí někdo který vybrat? Děkuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mě osobně přijde Shift 2 uplně luxusní, jednička mi přijde hrozná a to z jednoho důvodu...když hraju kariéru tak tam jsou nějaký karty, kde jsou všechny závody...když se ujede třeba první dva závody z první karty, tak se celá ta karta zavře a otevře se další s novejma závodama a ty závody co jsem ještě na tý první ani nedojel tak už mi to ani dojezdit nedovolilo

Odkaz ke komentáři

.když se ujede třeba první dva závody z první karty, tak se celá ta karta zavře a otevře se další s novejma závodama a ty závody co jsem ještě na tý první ani nedojel tak už mi to ani dojezdit nedovolilo

to je samozrejme naprosta koko...hloupost :)

mezi tierama v kariere se prepina LB-RB (jsou 4 + Live tour), novy tier se odemce vzdy po dosazeni urciteho poctu stars ale samozrejme ze to neznamena ze by se nedal dokoncit ten predchozi :idea:

Odkaz ke komentáři

to je samozrejme naprosta koko...hloupost :)

mezi tierama v kariere se prepina LB-RB (jsou 4 + Live tour), novy tier se odemce vzdy po dosazeni urciteho poctu stars ale samozrejme ze to neznamena ze by se nedal dokoncit ten predchozi

Ano, tak to funguje ve dvojce, ale v jedničce mě to prostě nikam nepustilo...jedničku jsem zkoušel pouze na PC...když jsem se chtěl vrátit k původním závodům tak to prostě nešlo, bylo to nějak už zamčený nebo tak něco....a nejsem sám komu se tohle dělo, několika mým kamarádům to dělalo taky, takže to asi nebude počítačem ale samotnou hrou jak byla vytvořena...jsi první od koho slyšim že se to dalo přepínat

Odkaz ke komentáři

mel jsem ho na PC kde se to prepinalo teda dost nelogicky klavesama í(9) a é(0) a ted ho mam na xboxu kde se to prepina RB a LB

ale mozna tobe a kamaradum prodali specialni edici kde se to prepinat neda no, kdo vi :D

ale pravdepodobnejsi bude ze jste si nevsimli ze se to da prepinat :)

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...
mám shift 1 a jedno volné dvd :D a chci se zeptat jestli se vyplatí jestli začnu hrát shift 2? jestli je lepsi atd? jestli jsou tam nejake rozdily? nebo jestli mám smahnout jinou hru?

Vtipálek..... myslím že prázdné DVDčko máš za pár šupů, jestli tě hra podle gameplaye a tady podle ne/doporučení zaujala tak si jí vypal, děláš jako by jsi se rozhodoval mezi originálkou, přitom prázdné DVDčko stojí podstatně méně....

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu