Jarda66 Odesláno Červenec 4, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 4, 2011 Mohl by se pokusit někdo shrnout a napsat co je lepší, jestli Shift 1 nebo Shift 2? Shift 1 se dá koupit dnes už za pár šupů a je i v češtině a Shift 2 je zase novější, ale tím pádem zatím ještě celkem drahý a bez češtiny. Poradí někdo který vybrat? Děkuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
-baby boom x3. Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 hrál jsem oba a podle mně je lepší asi první díl přijde my lépe spracovany Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mandaz Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 Ahoj, mne víc bavil první díl. Dvojka mi přišla i přes marketingové kecy místo realistické simulace spíš jako závody gumových autíček. Určitě si pořiď jedničku, jak jsi sám psal je za pár šupů a to se vyplatí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Červenec 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 Ale já právě nějakou moc realistickou simulaci nechci, spíš aby to bylo i zábavný ale zase ne ultra arkádu jako NFS Hot Pursuit... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahi Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 hral jsem oboje a co ma dvojka lepsi je o neco vic aut a trati (coz je celkem logicky) a hezci menu :) jinak jednicka ve vsem ostatnim lepsi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 Shift 2 mi už vůbec nepříjde jako NFS, shift 1 ještě trochu ujde. Podle mě je asi lepší jednička. Dvojku jsem už vůbec nehrál, už podle těch videí jsem se rozhodl že ne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 Mě osobně přijde Shift 2 uplně luxusní, jednička mi přijde hrozná a to z jednoho důvodu...když hraju kariéru tak tam jsou nějaký karty, kde jsou všechny závody...když se ujede třeba první dva závody z první karty, tak se celá ta karta zavře a otevře se další s novejma závodama a ty závody co jsem ještě na tý první ani nedojel tak už mi to ani dojezdit nedovolilo Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahi Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 .když se ujede třeba první dva závody z první karty, tak se celá ta karta zavře a otevře se další s novejma závodama a ty závody co jsem ještě na tý první ani nedojel tak už mi to ani dojezdit nedovolilo to je samozrejme naprosta koko...hloupost :) mezi tierama v kariere se prepina LB-RB (jsou 4 + Live tour), novy tier se odemce vzdy po dosazeni urciteho poctu stars ale samozrejme ze to neznamena ze by se nedal dokoncit ten predchozi :idea: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 to je samozrejme naprosta koko...hloupost :)mezi tierama v kariere se prepina LB-RB (jsou 4 + Live tour), novy tier se odemce vzdy po dosazeni urciteho poctu stars ale samozrejme ze to neznamena ze by se nedal dokoncit ten predchozi Ano, tak to funguje ve dvojce, ale v jedničce mě to prostě nikam nepustilo...jedničku jsem zkoušel pouze na PC...když jsem se chtěl vrátit k původním závodům tak to prostě nešlo, bylo to nějak už zamčený nebo tak něco....a nejsem sám komu se tohle dělo, několika mým kamarádům to dělalo taky, takže to asi nebude počítačem ale samotnou hrou jak byla vytvořena...jsi první od koho slyšim že se to dalo přepínat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahi Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 mel jsem ho na PC kde se to prepinalo teda dost nelogicky klavesama í(9) a é(0) a ted ho mam na xboxu kde se to prepina RB a LB ale mozna tobe a kamaradum prodali specialni edici kde se to prepinat neda no, kdo vi :D ale pravdepodobnejsi bude ze jste si nevsimli ze se to da prepinat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřulka Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 U mě vede jednoznačně 2, jedničku jsem hrála chvíli a nějak mě neoslovila a vadí mi tam docela divné zatáčení :( Ale 2 je super, připomíná mi to hodně GT :) Až na drift, který tam dle mého zkazili jsem moc spokojená :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 Mám jeden dotázek, jde Shift 1 nebo klidně i 2 slit screen ? Díky za odpověď. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 Stačí se mrknout na co-optimus.com ;) a odpověd najdeš ihned. Ale když už jsi se zeptal tak ti to řeknu, tak ne nejde, ani u jednoho z Shiftů. Docela FAIL.., Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 Díky moc, jak za odpověď tak za ten web... neznám ho ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 Není zač, a i kdyby jsi jí neznal, tak odpovēd najdeš bēhem chvíle na google ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 Vím, kdybych byl na pc, bylo by to ideál, ale byl jsem zrovna na mobilu a na tomto webu, tak sem to šup sem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kony111468626620 Odesláno Červenec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 Mě osobně bavil spíš Shift 2, ale pokud chceš dobrou závodní hru tak si pořiď spíš DIRT 3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sibrand Odesláno Červenec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 Já hraju SHIFT 2 zrovna teď a baví mě mnohem víc než jednička. Jednička mě vůbec nechytla, ani nevim proč :) Jo a dvojka má taky mnohem hezčí menu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahi Odesláno Červenec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 ma no, a taky lepsi hudbu v menu :) jenze bohuzel z kokpit kamery je pro me nehratelny, nevim co ti autori hulili ale ve skutecnem aute opravdu ridic nesedi 10 cm od volantu... byt to na PC spravil bych si to modama ale na konzoli to jaksi nejde :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Srpen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 mám shift 1 a jedno volné dvd :D a chci se zeptat jestli se vyplatí jestli začnu hrát shift 2? jestli je lepsi atd? jestli jsou tam nejake rozdily? nebo jestli mám smahnout jinou hru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leadercz Odesláno Srpen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 mám shift 1 a jedno volné dvd :D a chci se zeptat jestli se vyplatí jestli začnu hrát shift 2? jestli je lepsi atd? jestli jsou tam nejake rozdily? nebo jestli mám smahnout jinou hru? Vtipálek..... myslím že prázdné DVDčko máš za pár šupů, jestli tě hra podle gameplaye a tady podle ne/doporučení zaujala tak si jí vypal, děláš jako by jsi se rozhodoval mezi originálkou, přitom prázdné DVDčko stojí podstatně méně.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dany_ Odesláno Srpen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 17, 2011 jo vím ze prazdny DVD stoji min. ALE nejsem z mesta a tak casto se tam zas nedostavam tak sem se normalne zeptal ku**a. no co. pro priste vim ze si radsi odpovim sam nez poslouchat takovy kecy typu vtipalek atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.