Jarda688 Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 [TABLE=align: left] [TR] [TD]Hele kdyz stáhnu to DLC Mafia 2 a normálně ho vypálim na dvd jako hru pude mi to v pohodě nebo se tam musí ještě něco udělat díky [/TD] [/TR] [/TABLE] Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 musíš to dlc nainstalovat na HDD u xboxu, a pak normálně hraješ z dvd kde máš Mafii 2 a v menu si jen vybereš které dlc chceš hrát :) .... na hdd to zabírá málo (nevím přesně kolik) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda688 Odesláno Červenec 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 Hdd nemám mám jen pametovku 512mb proto sem myslel jestly to nejde normalne z dvdecka kdybych to vypalil Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Al Capone Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 a když už jsme z těch DLC, tak ty mě pěkně na*raly, zákl. hra je hodně dobrá(samozřejmě, že na jedničku nemá), ale je to od nich drzost chtít peníze za takový blitky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ahi Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 a když už jsme z těch DLC, tak ty mě pěkně na*raly, zákl. hra je hodně dobrá(samozřejmě, že na jedničku nemá), ale je to od nich drzost chtít peníze za takový blitky... proto je lepsi si vzdycky pul roku pockat a koupit nejakou GotY nebo ultimate edici se vsema DLC za polovicni cenu :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 Hdd nemám mám jen pametovku 512mb proto sem myslel jestly to nejde normalne z dvdecka kdybych to vypalil Pokud nemáš HDD, tak si nezahraješ...ze samotnýho DVD to nejde, musíš nainstalovat na HDD a pak to hraješ z disku se základní hrou, jak už říkal TeronCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Pásek Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 A jeste se zeptam, jou ty vsechny DLC na čas nebo jenom to prvni me uz to docela štve ja si chci tu hru uzit a ne jenom proutikat... Edit: Dík toro ;-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 A jete se zeptam, jou ty vsechny DLC na čas nebo jenom to prvni me uz to docela štve ja si chci tu hru uzit a ne jenom proutikat... Nejsou na čas ........... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda688 Odesláno Červenec 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 No tak to je teda pěkně na prd to jako kdybych si koupil ty DLC original z nějakyho shopu a neměl HDD tak bych si je taky nezahral??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 No tak to je teda pěkně na prd to jako kdybych si koupil ty DLC original z nějakyho shopu a neměl HDD tak bych si je taky nezahral??? nene bez HDD to nejde, já mám jen 20gb a mám tam nainstalované právě to dlc + 1hru kterou hraji ať šetřím mechaniku. ALE ODPOVĚĎ JE BEZ HDD TO NEPUJDE :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda688 Odesláno Červenec 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 NJN co nadělam hold si koupim taky HDD ale stejně mě to štve =D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TeronCZ Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 NJN co nadělam hold si koupim taky HDD ale stejně mě to štve =D jj, ale jestli ti můžu doporučit tak si 20gb určitě nekupuj, vleze se tam velký prd. Kup si 120gb nebo 250gb. Já o novém hdd taky uvažuji. A jestli chceš ušetřit, zkus se podívat na fóru, jestli někdo zrovna neprodává. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
komik78 Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 Zdravím....mam od vánoc 360tku 4gb..mam Mafii2 a dlc,DLC jsem nainstaloval,vyjmul a vložil Mafia 2,ale žádný nabídky tam nemam nabidnuté,co je špatně? malá kapacita? Dlc se tam v pohodě stáhlo,díky moc za info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.