Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Mafia 2 DLC

Jarda688

Recommended Posts

a když už jsme z těch DLC, tak ty mě pěkně na*raly, zákl. hra je hodně dobrá(samozřejmě, že na jedničku nemá), ale je to od nich drzost chtít peníze za takový blitky...

proto je lepsi si vzdycky pul roku pockat a koupit nejakou GotY nebo ultimate edici se vsema DLC za polovicni cenu :D

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Hdd nemám mám jen pametovku 512mb proto sem myslel jestly to nejde normalne z dvdecka kdybych to vypalil

Pokud nemáš HDD, tak si nezahraješ...ze samotnýho DVD to nejde, musíš nainstalovat na HDD a pak to hraješ z disku se základní hrou, jak už říkal TeronCZ

Odkaz ke komentáři

No tak to je teda pěkně na prd to jako kdybych si koupil ty DLC original z nějakyho shopu a neměl HDD tak bych si je taky nezahral???

nene bez HDD to nejde, já mám jen 20gb a mám tam nainstalované právě to dlc + 1hru kterou hraji ať šetřím mechaniku. ALE ODPOVĚĎ JE BEZ HDD TO NEPUJDE :)

Odkaz ke komentáři

NJN co nadělam hold si koupim taky HDD ale stejně mě to štve =D

jj, ale jestli ti můžu doporučit tak si 20gb určitě nekupuj, vleze se tam velký prd. Kup si 120gb nebo 250gb. Já o novém hdd taky uvažuji. A jestli chceš ušetřit, zkus se podívat na fóru, jestli někdo zrovna neprodává.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu