DropTheBomb Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 Dobrý den lidi,potřebuju pomoct nevím co hrát a mám 2 sporty beru to jako co je zábávnější,popularnější ,a za jaký s tych dvou sportů se víc v extralize nebo kde vydělává. Mám na výběr Florbal a Hokejbal a nevím co hrát co je zábávnější,popularnější a čím se více výdělává extralize nebo kde.Necham to na vás fakt se nemůžu rozhodnout potřebuji od vás pomoct.Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 no, já hraju hokej, takže nvm, a hlavně záleží jak ti do jde a podle věku,jakej seš talent apod. a řekni nám co tě bere víc atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DropTheBomb Odesláno Červenec 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 No je mi 14,a 15 mi bude v 3.unora. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
michat Odesláno Červenec 5, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 a jak seš na tom talentově? :D já sem kousek od extraligy, a 15 mi ještě nebylo, spíš řekni jak to umíš, jak ti do de, jaká si úpostava v týmu atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DropTheBomb Odesláno Červenec 5, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 5, 2011 No v týmu ještě nejsem,nebo půjdu až po prázdninách.Chodím ven hrát florbal trénovat a atd a jsem venku s Florbalovkou 3-4-5h.Jde mi to docela pěkně udržuju míček a atd hraju to 5 měsíců a jde mi to pěkně.Dělám dřepy,kliky,sklapovačky chodím do posilovny.Jde mi to pěkně a chci to někde dotáhnout nebo škola mi moc nejde.Ale nevím co hrát i florbal nebo hokejbal.Co je popularnější Florbal nebo Hokejbal.A kde sou větší platy v nějaké lize nebo v budoucnosti? V Florbalu nebo v Hokejbalu? Je mi 14 Vážím:50kg Jsem aktivní,atd, Mám šanci to někde dotáhnout ? že bych mohl vydělávát.Co mám hrát? řekni podle sebe. Prosím napiš mi co mám dělat abych se tam dostal a vydělával.Škola mi nejde tak chci dělat nějaký sport. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Marr Odesláno Červenec 30, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2011 zkus florbal, jeden z nejdynamictejsich sportu, urcite te to chytne :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dacik Odesláno Červenec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2011 Sorry,že ti kazím iluze, ale když v 14/15 letech začínáš se sportem, tak moc nevěř tomu,že by jsi to někam dotáhl a že by jsi se tím sportem mohl živit... Jinak florbal je lepší :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
asgarat Odesláno Červenec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2011 Na takové sporty je, myslím, příliš pozdě začít ve tvém věku. Pokud však něco chceš dělat profesionálně, jsou tu sporty, kde se začíná později. Např. box, kickbox, mma nebo i takový šerm. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CaseyCZ Odesláno Srpen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2012 http://www.florbalmag.cz/119-sk-rebels-liberec-umrel-na-krasu.xhtml Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Září 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2012 To je dost hloupý ptát se tady lidí co máš dělat....vyber si sám a neprej se ostatních.... A hlavně se nerozhoduj podle toho kde si vyděláš víc peněz, to je opravdu hloupost... Nechci ti kazit plány ale pokud ti je 15 tak už je celkem pozdě na to, aby si začal dělat nějakej sport vrcholově a byl na takové uprovni aby si v dospělosti hrál nejlepší ligy... Sent from my iPhone using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Září 19, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2012 Sorry,že ti kazím iluze, ale když v 14/15 letech začínáš se sportem, tak moc nevěř tomu,že by jsi to někam dotáhl a že by jsi se tím sportem mohl živit...Jinak florbal je lepší :D Tak tím si nejsem zas tak jistý. Stačí se podívat (sleduji fotbal, takže použiju tohle měřítko) na Kagawu, který před 3 roky kopal v Japonsku, před 2 v Dortmundu a dnes je v hlavní sestavě Man UTD (23 let). Pokud se podíváme na Jiráčka, který taktéž před 2-3 lety hrál ještě za Sokolov a teď je v Německu. Takže takhle se to opravdu brát nedá. Pokdu má někdo talent od malička a sere na to, tak ten který začne pozdějc a dře určitě má šanci furt něco dokázat. :) Jen to jen na ním. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nepster Odesláno Září 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2012 jistě že pokud bude mít kopu talentu tak něco dokáže :) to mu neberu :) ale neřekl bych že s přístupem typu "kde se dá vydělat víc peněz" :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ada vajgl Odesláno Září 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 29, 2012 tohle mě nemálo pobavilo :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dacik Odesláno Září 30, 2012 Nahlásit Share Odesláno Září 30, 2012 Tak tím si nejsem zas tak jistý..... Sleduješ fotbal, ale napíšeš takovou blbost. To že se Jiráček prosadil až v pozdějším věku neznamená, že fotbal nehraje od svých (minimálně) 8 let. Nebo si snad představuješ, že začal trénovat v 15 letech? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 5, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 5, 2012 Nebo si snad představuješ, že začal trénovat v 15 letech? ... a napsal jsem vůbec něco takového ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dacik Odesláno Říjen 9, 2012 Nahlásit Share Odesláno Říjen 9, 2012 ... a napsal jsem vůbec něco takového ? Tak jaký pak měl tvůj příspěvek vůbec smysl? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Říjen 13, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2012 Tak jaký pak měl tvůj příspěvek vůbec smysl? Motivační příspěvek, aby veděl že i pozdějc se může začít ? .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ota7 Odesláno Červenec 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2014 Já jsem určitě pro florbal. Hraju ho už od malička a teď do něj tahám i mého malého synovce. Strašně ho to baví, ale je to určitě na člověku. V hokeji je zase super ten led, brusle, ale každý nemá ty možnosti, co se finanční stránky týče. Florbal přece jenom není tak náročný. Ve výprodej seženete florbalovou hokejku za 3 stovky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ota7 Odesláno Červenec 1, 2014 Nahlásit Share Odesláno Červenec 1, 2014 (upraveno) Já jsem určitě pro florbal. Hraju ho už od malička a teď do něj tahám i mého malého synovce. Strašně ho to baví, ale je to určitě na člověku. V hokeji je zase super ten led, brusle, ale každý nemá ty možnosti, co se finanční stránky týče. Florbal přece jenom není tak náročný. Ve výprodej seženete florbalovou hokejku za 3 stovky. Upraveno Červenec 1, 2014 uživatelem ota7 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
HokejbalForever Odesláno Červen 13, 2019 Nahlásit Share Odesláno Červen 13, 2019 za me teda urcite hokejbal, prijde mi to jako zajiamvejsi sport.. kdo vi, treba se jednou dostanes i na MS v hokejbale, coz by se ti ve florbalu nejspis nepovedlo, je tam vyssi konkurence.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.