Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Florbal nebo Hokejbal

DropTheBomb

Recommended Posts

Dobrý den lidi,potřebuju pomoct nevím co hrát a mám 2 sporty beru to jako co je zábávnější,popularnější ,a za jaký s tych dvou sportů se víc v extralize nebo kde vydělává.

Mám na výběr Florbal a Hokejbal a nevím co hrát co je zábávnější,popularnější a čím se více výdělává extralize nebo kde.Necham to na vás fakt se nemůžu rozhodnout potřebuji od vás pomoct.Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No v týmu ještě nejsem,nebo půjdu až po prázdninách.Chodím ven hrát florbal trénovat a atd a jsem venku s Florbalovkou 3-4-5h.Jde mi to docela pěkně udržuju míček a atd hraju to 5 měsíců a jde mi to pěkně.Dělám dřepy,kliky,sklapovačky chodím do posilovny.Jde mi to pěkně a chci to někde dotáhnout nebo škola mi moc nejde.Ale nevím co hrát i florbal nebo hokejbal.Co je popularnější Florbal nebo Hokejbal.A kde sou větší platy v nějaké lize nebo v budoucnosti? V Florbalu nebo v Hokejbalu?

Je mi 14

Vážím:50kg

Jsem aktivní,atd,

Mám šanci to někde dotáhnout ? že bych mohl vydělávát.Co mám hrát? řekni podle sebe.

Prosím napiš mi co mám dělat abych se tam dostal a vydělával.Škola mi nejde tak chci dělat nějaký sport.

Odkaz ke komentáři

• 4 weeks later...
  • 1 year later...
  • 1 month later...

To je dost hloupý ptát se tady lidí co máš dělat....vyber si sám a neprej se ostatních....

A hlavně se nerozhoduj podle toho kde si vyděláš víc peněz, to je opravdu hloupost...

Nechci ti kazit plány ale pokud ti je 15 tak už je celkem pozdě na to, aby si začal dělat nějakej sport vrcholově a byl na takové uprovni aby si v dospělosti hrál nejlepší ligy...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Odkaz ke komentáři

• Moderators
Sorry,že ti kazím iluze, ale když v 14/15 letech začínáš se sportem, tak moc nevěř tomu,že by jsi to někam dotáhl a že by jsi se tím sportem mohl živit...

Jinak florbal je lepší :D

Tak tím si nejsem zas tak jistý. Stačí se podívat (sleduji fotbal, takže použiju tohle měřítko) na Kagawu, který před 3 roky kopal v Japonsku, před 2 v Dortmundu a dnes je v hlavní sestavě Man UTD (23 let). Pokud se podíváme na Jiráčka, který taktéž před 2-3 lety hrál ještě za Sokolov a teď je v Německu.

Takže takhle se to opravdu brát nedá. Pokdu má někdo talent od malička a sere na to, tak ten který začne pozdějc a dře určitě má šanci furt něco dokázat. :) Jen to jen na ním.

Odkaz ke komentáři

• 2 weeks later...
  • 1 year later...

Já jsem určitě pro florbal. Hraju ho už od malička a teď do něj tahám i mého malého synovce. Strašně ho to baví, ale je to určitě na člověku. V hokeji je zase super ten led, brusle, ale každý nemá ty možnosti, co se finanční stránky týče. Florbal přece jenom není tak náročný. Ve výprodej seženete florbalovou hokejku za 3 stovky.

Odkaz ke komentáři

Já jsem určitě pro florbal. Hraju ho už od malička a teď do něj tahám i mého malého synovce. Strašně ho to baví, ale je to určitě na člověku. V hokeji je zase super ten led, brusle, ale každý nemá ty možnosti, co se finanční stránky týče. Florbal přece jenom není tak náročný. Ve výprodej seženete florbalovou hokejku za 3 stovky.

Upraveno uživatelem ota7
Odkaz ke komentáři

• 4 years later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu