Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

LIVE problém

Bad.Mr.Frosty

Recommended Posts

Nevím čím to je ale z ničeho nic se mi ode dneška děje taková podivnost jsem na liveku ale jakmile pustim jakoukoliv hru tak mě to vyhodí z liveka. Ale když ze hry vyskočim do dashboardu hned mě to zase na live přihlásí. Nevíte co to znamená? flash nemám.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ted čtu na xbox.com

[TABLE]

[TR=class: xbox-live-status alternate, bgcolor: #FFFFFF]

[TD=class: status, bgcolor: transparent]Dočasné přerušení služby[/TD]

[TD=class: description, bgcolor: transparent]Uživatelé mohou zaznamenat potíže s následujícími službami:

• Signing into Xbox LIVE from an Xbox console

Víme o tomto problému a pracujeme na jeho vyřešení. Omlouváme se za případné potíže a děkujeme za trpělivost.[/TD]

[/TR]

[/TABLE]

Tak už jsem tam volal a vypadl jim server tak uf asi dobrý :)

Odkaz ke komentáři

jj, me to taky blbne. bych se z toho pos***, kvuli tomu jsem prohral 3 zapasy v NHL a klesnul jsem z top 100 za tenhle mesic nejak k 300. mistu. Kvuli nim mam ted bilanci 15-4-0. Ach jo, ja ten ajch za to Playoff nikdy neudelam.

Jinak me to vypadlo trikrat az behem zapasu, takze cca po 20 minutach ve hre. Bratrovi to padalo hned, jak spoustel hru.

Odkaz ke komentáři

• 1 month later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu