Bad.Mr.Frosty Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 Nevím čím to je ale z ničeho nic se mi ode dneška děje taková podivnost jsem na liveku ale jakmile pustim jakoukoliv hru tak mě to vyhodí z liveka. Ale když ze hry vyskočim do dashboardu hned mě to zase na live přihlásí. Nevíte co to znamená? flash nemám. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 tohle mi to dělalo jeden den a na den druhý už to šlo normálně. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bad.Mr.Frosty Odesláno Červenec 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 tohle mi to dělalo jeden den a na den druhý už to šlo normálně. Zkoušel si to nějak řešit? jsem z toho ne nervy. Prostě jdu do hry OUT jdu do dashboardu IN nechápu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bad.Mr.Frosty Odesláno Červenec 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 Ted čtu na xbox.com [TABLE] [TR=class: xbox-live-status alternate, bgcolor: #FFFFFF] [TD=class: status, bgcolor: transparent]Dočasné přerušení služby[/TD] [TD=class: description, bgcolor: transparent]Uživatelé mohou zaznamenat potíže s následujícími službami: Signing into Xbox LIVE from an Xbox consoleVíme o tomto problému a pracujeme na jeho vyřešení. Omlouváme se za případné potíže a děkujeme za trpělivost.[/TD] [/TR] [/TABLE] Tak už jsem tam volal a vypadl jim server tak uf asi dobrý :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 frosty mě to taky dělá jak to vyřešils ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bad.Mr.Frosty Odesláno Červenec 6, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 frosty mě to taky dělá jak to vyřešils ? mě už to jede ale na xbox.com je stále varování takže to blbne i nadále lidem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 jj, me to taky blbne. bych se z toho pos***, kvuli tomu jsem prohral 3 zapasy v NHL a klesnul jsem z top 100 za tenhle mesic nejak k 300. mistu. Kvuli nim mam ted bilanci 15-4-0. Ach jo, ja ten ajch za to Playoff nikdy neudelam. Jinak me to vypadlo trikrat az behem zapasu, takze cca po 20 minutach ve hre. Bratrovi to padalo hned, jak spoustel hru. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Srpen 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 28, 2011 Nevite co stim? me to dela casto. normalne jsem pripojenej a hraju (jakoukoliv hru). Nekdy to spadne treba po 30 minutach nekdy si zahraju dva zapasi atd... a kdyz hru zapnu, tak se zas pripojim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.