StefiCZ Odesláno Červenec 6, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 6, 2011 Tak co tesite se? Predelavka puvodne dvou her na Wii: One Piece Unlimited Cruise a One piece Unlimited Cruise 2. To vse ve 3DS v jednom baleni + 6 novych hratelnych postav a nova ?kampan? Marine Ford. Ja se tesim neuveritelne az to k nam doputuje One Piece miluju a tohle si nesmim nechat ujit 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červenec 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 Nikdo neceka na one piece? To jsem cekal ze tu bude vic maniaku jako jsem ja :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 Tak tuto hru vobec nepoznam ale z toho videa co si sem dal to nevyzera bohvie ako :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červenec 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 Jestli neznas skvelou anime predlohu tak se ti ani nedivim ze se ti to nelibi :) http://www.csfd.cz/film/169530-one-piece/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nodobre Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 Tak to mas pravdu ze nepoznam.Ale to ze sa mi nepaci bude aj tym ze ja moc na tie japonske anime nie som ;) Ale napriklad ani hru Kid Icarus som v zivote nehral ale pozrel som si na eshope trailer a dost ma to chytilo a vyzea to fakt dobre.Tato hra podla toho videa nevyzera nic moc.Mne to pride take az moc japonske anime :D Ale tak 100 ludi 100 chuti :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Červenec 7, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 To je pravda ten trailer laka na jednu z nejdulezitejsich casti anime takze je to vazne spise pro fanousky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Srpen 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2011 Ja uz to chci! :wohow: Asi moje nejocekavanejsi hra na 3DS spolu s Tales of the Abyss. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StefiCZ Odesláno Únor 11, 2013 Autor Nahlásit Share Odesláno Únor 11, 2013 Hru jsem nedávno dohrál a moc mně bavila. Hlavní kampaň jsem hrál okolo 20ti hodin, někomu prý trvala až k 50ti. Marine ford mini-kampaň netuším ale tipoval bych to tak na 5 hodin. Pro fanoušky anime je to skvělej kousek, hra obsahuje tuny detailů, spousty technik, předmětů, zvířat, hmyzu a ryb k chycení a spoustu statistik k vylepšování. Hru jsem si užil a absolutně nechápu ty bídné recenze, fanoušek anime bude rozhodně spokojený :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.