shadow.wizard Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 Tak konecne sa mame tesit na poriadnu plosinovku typu Daxter :) na tohtorocnej TGS (Tokyo Game Show) bola predstavena nova hra s nazvom Secret Agent Clank, z ktorej in-game video si mozete pozriet tu... http://www.gametrailers.com/player/25096.html placek sa ma naco tesit :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
myschoo Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 no neblaaazni ! :) bombaa :) he tak isto ako Daxter aj Clank dostava solo gamesku? idem mrknut trailer.. super Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 booomba,size matters mam dohrany 8x tohle bude pecka jak svin! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
west-- Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 hmm... tyhle hra ja rad :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bedbord Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 už se hrozně moc těšim ... vypadá to docela dobře ... a sna dto nedohraju za jeden den .. to by mě docela naštvalo .... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chloe Odesláno Září 19, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 19, 2007 už se hrozně moc těšim ... vypadá to docela dobře ... a sna dto nedohraju za jeden den .. to by mě docela naštvalo .... mně by to naštvalo, kdybych si to KOUPIL a dohrál za jeden den - když si to stáhneš, tak si nemáš na co stěžovat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Září 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 Jooo! :D Daxter s Ratchetem jsou jedny z mych nejoblibenejsich her. Proste BOMBAAA!! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BartTOPO Odesláno Září 23, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2007 Supeeer tak na toto sa mooooc tesim :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.