Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Novinky ohledne hrani hernich zaloh a homebrew na Wii


kubago

Otázka

Cau,

Uz je to nejakou dobu co jsem vlastnil Wii. (cca rok 2008/2009).

Tehdy jsem si sam instaloval wasabi v3 cip do wii a diky nemu jsem si nainstaloval z dvd homebrew channel. Wii jsem pote prodal (nebyl cas).

Chci si opet poridit Wii, jenze uz jsem vypadl z te problematiky co se tyka hrani hernich zaloh a zprovozneni Homebrew Channelu. Coz jsou teda dve hlavni veci, ktere bych na Wii chtel.

Tehdy byli tak akorat chipy a Zelda TP hack a hry se hrali z DVD.

Chtel bych teda poprosit jestli by mi nekdo nerekl jake mam v teto oblasti moznosti, tak, aby me to stalo co nejmin penez. Je mozne uplne vynechat ochipovani? Ma ocipovani jeste nejake vyhody?

Napr. jsem si vsiml ze se hrajou zalohy z HDD. Je potreba k tomu chip? Nejaky specialni HDD nebo staci bezny externi do usb? Je treba dat si pozor na nejakou konkretni verzim firmwaru Wii?

A jak se nyni instaluje Homebrew channel?

Dekuji za jakekoliv rady a Vase prispevky :)

A jeste me napada otazka bokem: Jak velky je rozdil s wii motion plus? Je to poznat na hrani nebo je to jenom marketingovy nastroj Nintenda? :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

5 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Ano po instalaci homebrew + cIOSu + USB loaderu je mozne hrat hry z HDD (klasicke 2,5" USB disky jsou na to idealni)

Doba pokrocila a hodne zalezi na verzi firmware wiicka... u nejnovejsi je treba hra LEGO (vesmes se historie opakuje stejne jako kdysi byla ZELDA ted je LEGO...)

A k posledni otazce :) Motion plus je neco bez ceho se obejdes :D problem je ze pokud hra nepodporuje WMP (wii motion plus) tak tim ze ho mas nic neziskas... bohuzel vetsina her jej nepodporuje... jedinou zajimavou vyjimkou je Sport Resort a Red Steel 2... a uprimne hodne casto WMP spis otravuje zivot (je nutna kalibrace atp) celkove se jedna o nepovedeny produkt :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

U Wii zakoupeneho 02/2011 byl ovladac oznacen "Wii MotionPlus INSIDE". U Wii byla pribalena hra WiiSports (5 her).

Dalsi stejne oznaceny jsem doplnil o mesic pozdeji.

Jine ovladace jsem v ruce zatim nemel, ale dle mne je ovladac funkcni a spise povedeny, protoze pohyby a natoceni ovladace (false) napr. u bowlingu reaguji perfektne.

Co se tyce tech kalibraci, tak nic podobneho bezne nedelam, respektive krome uvodniho settingu (pokud se to provedlo) pri prvnim zapnuti noveho Wii, ale to si uz moc nepamatuji.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

No za tu cenu je tech her opravdu poskromnu a jak jsem psal v ostatnich hrach (ty co nemaji primo oznaceni ze vyuzivaji WMP) WMP nema zadny prinos...

Kalibraci provadis u kazdeho spousteni hry jen si vzpomen treba u WiiSportResortu (k wii sports WMP nevyuzivaji vubec) tam vyberes sport a hned to chce polozit ovladac celem dolu :) otrava a docela nedomyslenost pokud jako my hrajete ve vetsi mistnosti kde neni z bezpecnostnich duvodu zadny stolek :D musite si kleknout a pripoutany ovladac k ruce polozit na zem... promin ale komfort si predstavuju jinak...

Jinak velka vyhoda je prave WMP inside (neboli cesky jde o klasicky wii remote ktery uz ma v sobe ovladac) vzhledem k tomu ze wii uz mam cca 3 rokem tak mam ovladace s modulem MP :) a to je doslova tragedie...

Kazdopadne pokud kupujete nove wii byli by jste blazni pokud by jste nekoupili s ovladacem ktery uz ma WII MOTION PLUS v sobe!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu