DropTheBomb Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 Zdarec lidi,už se nějak doma nudím a nevím co hrát.Prosím poradily by jste mi nějakou MNORPG nebo jiný žánr hry.Hra která by mně bavila,a je dost populární klidně akční,fps,rpg,mnorpg a atd kromě CS1.6 a battlefieldu.Nevím právě co hrát doufám že poradíte.Fakt nějaké hry co jsou ve světe hodně populární.Přemyslím jen o WOW. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Butterflyy14 Odesláno Červenec 7, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 7, 2011 minecraft ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červenec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 Na tohle jsem expert...:D Jo na Minecraft jsem nějak zapoměl..., doporučuji. Tak nepřemýšlej o ničem jiném a jdi do toho WoW..., nemá konkurenci..., ale pokud už tam taky nemáš co dělat, tak ještě Lord of the Rings online, Star Wars: The Old Republic (myslím, že ještě není, aspoň já na něj stále čekám...:D) a Ultima Online (ano WoWe...zradil jsem tě:D). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forWhat? Odesláno Červenec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 Ja bych ti urcite doporucil Lineage 2 to jsem driv hral, pro me urcite lepsi nez WoW, WoW ma hroznou grafiku a proste se mi celkove nelibi ^^ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Červenec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 tak je to věc názotu jestli WoW nebo L2 tenhle spor trvá a trvat bude ale je celkem zbytečnej běž do čeho chceš já doporučuju: WoW,Lineage2,Aion,APB Reloaded, Battle of Immortals,Shayia,Dynasty Warriors Online,Allods Online to sou pr omně Majstrštyky v žánru MMORPG hlavně ne Metin2 4story to sou na nic hry :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DropTheBomb Odesláno Červenec 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 L2 už hraju 4 roky,ale mam pauzu.Nebo jsem GM/DEVELOPER. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DropTheBomb Odesláno Červenec 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 Zkusil bych asi ten Aion,ale nevím jaky je nejpopularnější,a nejlepší server kde je nejvíce online? nevíte jaky? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Červenec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 infiniteaíon.com nejfunkčnější server s nejvíce lidma a i pár CZ/SK Guildama doporučuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dodna407 Odesláno Červenec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 oblivion 4 hra na 100hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dalmar Odesláno Červenec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 DotA uz to hraju X let a porad me to bavi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
medvidek Odesláno Červenec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 zkus world of tanks.. je to takové wowko v železe (: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.