Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Poradte MNORPG nebo jiné žánry

DropTheBomb

Recommended Posts

Zdarec lidi,už se nějak doma nudím a nevím co hrát.Prosím poradily by jste mi nějakou MNORPG nebo jiný žánr hry.Hra která by mně bavila,a je dost populární klidně akční,fps,rpg,mnorpg a atd kromě CS1.6 a battlefieldu.Nevím právě co hrát doufám že poradíte.Fakt nějaké hry co jsou ve světe hodně populární.Přemyslím jen o WOW.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na tohle jsem expert...:D

Jo na Minecraft jsem nějak zapoměl..., doporučuji.

Tak nepřemýšlej o ničem jiném a jdi do toho WoW..., nemá konkurenci..., ale pokud už tam taky nemáš co dělat, tak ještě Lord of the Rings online, Star Wars: The Old Republic (myslím, že ještě není, aspoň já na něj stále čekám...:D) a Ultima Online (ano WoWe...zradil jsem tě:D).

Odkaz ke komentáři

tak je to věc názotu jestli WoW nebo L2 tenhle spor trvá a trvat bude ale je celkem zbytečnej běž do čeho chceš já doporučuju: WoW,Lineage2,Aion,APB Reloaded, Battle of Immortals,Shayia,Dynasty Warriors Online,Allods Online to sou pr omně Majstrštyky v žánru MMORPG hlavně ne Metin2 4story to sou na nic hry :D

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu