Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

Odesláno

Zdravím.

Měl bych dva dotazy.

1) Mám xbox360 s flashem a v pohodě hraju všechny hry jen je patchuju na nižší wawe :-) teď sem pořídil ještě jeden ale na něm většina stávajících her nejde i když má taky flash a ten co mi ho prodal mi řekl že je potřeba hry napřed protáhnout přes abgx360. bohužel tento program vůbec neznám a proto prosím o radu jak s nima v něm pracovat ...

2) Jak dostanu ty hry co mám z DVD DL zase do ISO souboru do PC abych je mohl protáhnout tim abgx360 aby mi běhali i na tom druhym xboxu? A jak k němu dostanu ten DVD soubor ...

Předem všem děkuji za rady :-)

Odesláno
koupil jsem to tak jak je to zde: http://aukro.cz/show_item.php?item=1689199178

Tak z toho to nelze poznat - jedině , že by jsi znova kontaktoval prodejce a zeptal se ho . Jaký máš ale DB můžeš zjistit sám :

Zadej : SYSTÉM SETTINGS - CONSOLE SETTINGS - SYSTÉM INFO a dole se podívej jaký máš

Nejedná se o hry s ochranou AP25 ( Assasins Creed: Brotherhood, NFS HP , Fable III, Halo: Reach, Call Of Duty: Modern Warfare 2, Call Of Duty: Black Ops ) které ti nejdou ?

Odesláno

na tom staršim xboxu mi jede všechno a to tam mám i novej dash. U něj sem nikdy nepoužívat abgx360 (proto vůbec nevim jak se používá) jen jsem ISO soubor prohnal přes xbox patcher a nastavil jsem nižší wave a hra vždycky šla neni to tim že nejdou na tom novějšim? Nejde mi pustit skoro nic Povedlo se mi rozběhnout jen WRC a F1 2010, hry jako MoH FIFA11 ale i starší nejedou.

Odesláno

V tom případě se nejedná o hry s ochranou AP25 a na DB 13146 s CFW 1.9 ti musí jít vše . Nastavení a projetí v ABGX na tom nemá žádný vliv . Když ti ty hry jdou spustit v tom starším xboxu , tak jsou vypálené správně a nejdou ti spustit z důvodu který jsem ti už napsal . Je už opotřebovaná mechanika . Musíš s tím k nějakému flasherovi na seřízení laseru nebo výměna mechaniky za novou .

Odesláno
Tak ten xbox některý hry načte ale třeba při hře naskočí hláška nečitelný disc. Ale pokud hru nahraju na HDD tak se dá hrát v pohodě. Myslíte že je to posunutým laserem? Nebo co by to mohlo být?

Už jsem ti odpověděl - " Je už opotřebovaná mechanika . Musíš s tím k nějakému flasherovi na seřízení laseru nebo výměna mechaniky za novou . "

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu