Lebi33 Odesláno Červenec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 Zdravím. Měl bych dva dotazy. 1) Mám xbox360 s flashem a v pohodě hraju všechny hry jen je patchuju na nižší wawe :-) teď sem pořídil ještě jeden ale na něm většina stávajících her nejde i když má taky flash a ten co mi ho prodal mi řekl že je potřeba hry napřed protáhnout přes abgx360. bohužel tento program vůbec neznám a proto prosím o radu jak s nima v něm pracovat ... 2) Jak dostanu ty hry co mám z DVD DL zase do ISO souboru do PC abych je mohl protáhnout tim abgx360 aby mi běhali i na tom druhym xboxu? A jak k němu dostanu ten DVD soubor ... Předem všem děkuji za rady :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lacodekany Odesláno Červenec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 abgx360 pokud vim je jenom na kontrolu jestli ti hry pudou. Pokud to sviti zelene je to ok, pokud zlute, je to rizikove na xbox live a pokud cervene tak ti hra na xku nepude spustit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červenec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 Záleží na tom jaký máš na tom druhém xboxu flash a dashboard . Jestli starší než na tom prvním , tak ti proto hry nejdou . Napiš jaký máš flash a DB na prvním a druhém xboxu . Potom se podle toho budeš muset zařídit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lebi33 Odesláno Červenec 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 A jak to zjistim jakej je tam flash? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červenec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 A jak to zjistim jakej je tam flash? Zjistit to můžeš od původního majitele xboxu , flashera který xbox flashoval , podle data , kdy byl flash dělán a nebo jaké hry ( s jakou wave ) na xboxu jdou spustit . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lebi33 Odesláno Červenec 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 koupil jsem to tak jak je to zde: http://aukro.cz/show_item.php?item=1689199178 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červenec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 koupil jsem to tak jak je to zde: http://aukro.cz/show_item.php?item=1689199178 Tak z toho to nelze poznat - jedině , že by jsi znova kontaktoval prodejce a zeptal se ho . Jaký máš ale DB můžeš zjistit sám : Zadej : SYSTÉM SETTINGS - CONSOLE SETTINGS - SYSTÉM INFO a dole se podívej jaký máš Nejedná se o hry s ochranou AP25 ( Assasins Creed: Brotherhood, NFS HP , Fable III, Halo: Reach, Call Of Duty: Modern Warfare 2, Call Of Duty: Black Ops ) které ti nejdou ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lebi33 Odesláno Červenec 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 je tam 2.0.13146.0 a je to i pro kinect jestli to nějak ovlivňuje :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červenec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 Je ale možné , že tam žádný flash už není - : http://console-forum.net/tema/119565-neupdatovat-na-dashboard-2-0-13142-0-alebo-2-0-13141-0-nespusti-ziadnu-palenku Jestli jsi updatoval ty a nebo on na tento DB , tak se flash zrušil a musíš znova přeflashovat na CFW 1.9 . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lebi33 Odesláno Červenec 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 tak ten co mi ho prodával mi napsal, že je tam iExtreme LT+ 1.9 je teda potřeba ještě nějak upravit ISO soubor po tom co ho stáhnu a než ho vypálim? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lebi33 Odesláno Červenec 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 no povedlo se mi nainstalovat pálený WRC na HDD a pak sem si i zajezdil ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červenec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 Pokud se jedná o ty hry s ochranou AP25 tak je to nutné - bez toho ti spustit nepůjdou ( nenapsal jsi které hry ti nejdou spustit ).Ostatní by ti na CFW 1.9 měly jít spustit všechny . Pro bezpečné hraní na live je ale dobré hry i kontrolovat a případně opatchovat na SSv2 : http://xbox360.rocknroll.sk/?p=145 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červenec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 no povedlo se mi nainstalovat pálený WRC na HDD a pak sem si i zajezdil ... Může to být také tím , že je mechanika xboxu opotřebovaná a je potřeba seřídit laser . S tím se ale musíš obrátit na flashera . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lebi33 Odesláno Červenec 8, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 na tom staršim xboxu mi jede všechno a to tam mám i novej dash. U něj sem nikdy nepoužívat abgx360 (proto vůbec nevim jak se používá) jen jsem ISO soubor prohnal přes xbox patcher a nastavil jsem nižší wave a hra vždycky šla neni to tim že nejdou na tom novějšim? Nejde mi pustit skoro nic Povedlo se mi rozběhnout jen WRC a F1 2010, hry jako MoH FIFA11 ale i starší nejedou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 V tom případě se nejedná o hry s ochranou AP25 a na DB 13146 s CFW 1.9 ti musí jít vše . Nastavení a projetí v ABGX na tom nemá žádný vliv . Když ti ty hry jdou spustit v tom starším xboxu , tak jsou vypálené správně a nejdou ti spustit z důvodu který jsem ti už napsal . Je už opotřebovaná mechanika . Musíš s tím k nějakému flasherovi na seřízení laseru nebo výměna mechaniky za novou . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lebi33 Odesláno Červenec 10, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 Tak ten xbox některý hry načte ale třeba při hře naskočí hláška nečitelný disc. Ale pokud hru nahraju na HDD tak se dá hrát v pohodě. Myslíte že je to posunutým laserem? Nebo co by to mohlo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Červenec 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 10, 2011 Tak ten xbox některý hry načte ale třeba při hře naskočí hláška nečitelný disc. Ale pokud hru nahraju na HDD tak se dá hrát v pohodě. Myslíte že je to posunutým laserem? Nebo co by to mohlo být? Už jsem ti odpověděl - " Je už opotřebovaná mechanika . Musíš s tím k nějakému flasherovi na seřízení laseru nebo výměna mechaniky za novou . " Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.