Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

abgx360 jak s ním pracovat a iso soubor


Lebi33

Recommended Posts

Zdravím.

Měl bych dva dotazy.

1) Mám xbox360 s flashem a v pohodě hraju všechny hry jen je patchuju na nižší wawe :-) teď sem pořídil ještě jeden ale na něm většina stávajících her nejde i když má taky flash a ten co mi ho prodal mi řekl že je potřeba hry napřed protáhnout přes abgx360. bohužel tento program vůbec neznám a proto prosím o radu jak s nima v něm pracovat ...

2) Jak dostanu ty hry co mám z DVD DL zase do ISO souboru do PC abych je mohl protáhnout tim abgx360 aby mi běhali i na tom druhym xboxu? A jak k němu dostanu ten DVD soubor ...

Předem všem děkuji za rady :-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

koupil jsem to tak jak je to zde: http://aukro.cz/show_item.php?item=1689199178

Tak z toho to nelze poznat - jedině , že by jsi znova kontaktoval prodejce a zeptal se ho . Jaký máš ale DB můžeš zjistit sám :

Zadej : SYSTÉM SETTINGS - CONSOLE SETTINGS - SYSTÉM INFO a dole se podívej jaký máš

Nejedná se o hry s ochranou AP25 ( Assasins Creed: Brotherhood, NFS HP , Fable III, Halo: Reach, Call Of Duty: Modern Warfare 2, Call Of Duty: Black Ops ) které ti nejdou ?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je ale možné , že tam žádný flash už není - :

http://console-forum.net/tema/119565-neupdatovat-na-dashboard-2-0-13142-0-alebo-2-0-13141-0-nespusti-ziadnu-palenku

Jestli jsi updatoval ty a nebo on na tento DB , tak se flash zrušil a musíš znova přeflashovat na CFW 1.9 .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud se jedná o ty hry s ochranou AP25 tak je to nutné - bez toho ti spustit nepůjdou ( nenapsal jsi které hry ti nejdou spustit ).Ostatní by ti na CFW 1.9 měly jít spustit všechny . Pro bezpečné hraní na live je ale dobré hry i kontrolovat a případně opatchovat na SSv2 :

http://xbox360.rocknroll.sk/?p=145

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

na tom staršim xboxu mi jede všechno a to tam mám i novej dash. U něj sem nikdy nepoužívat abgx360 (proto vůbec nevim jak se používá) jen jsem ISO soubor prohnal přes xbox patcher a nastavil jsem nižší wave a hra vždycky šla neni to tim že nejdou na tom novějšim? Nejde mi pustit skoro nic Povedlo se mi rozběhnout jen WRC a F1 2010, hry jako MoH FIFA11 ale i starší nejedou.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

V tom případě se nejedná o hry s ochranou AP25 a na DB 13146 s CFW 1.9 ti musí jít vše . Nastavení a projetí v ABGX na tom nemá žádný vliv . Když ti ty hry jdou spustit v tom starším xboxu , tak jsou vypálené správně a nejdou ti spustit z důvodu který jsem ti už napsal . Je už opotřebovaná mechanika . Musíš s tím k nějakému flasherovi na seřízení laseru nebo výměna mechaniky za novou .

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ten xbox některý hry načte ale třeba při hře naskočí hláška nečitelný disc. Ale pokud hru nahraju na HDD tak se dá hrát v pohodě. Myslíte že je to posunutým laserem? Nebo co by to mohlo být?

Už jsem ti odpověděl - " Je už opotřebovaná mechanika . Musíš s tím k nějakému flasherovi na seřízení laseru nebo výměna mechaniky za novou . "

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu