DaVvE Odesláno Červenec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 Prosím, koupil jsem fifu 11 a naneštěstí je to platinum. A chci se zeptat jaký je v tom rozdíl ? Děkuji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 xDante1986 Odesláno Červenec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 žádný jde jen o jiný obal a disk nemá obrázkový potisk....hra je totožná nicménně lidé co hry sbírají tyhle edice nechtějí moc ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Červenec 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 8, 2011 a nědky je v platinových edicích něco navíc jako nějaké dlcčko... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mušák Odesláno Červenec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 není, platinové je to když se hry prodá přes 1 milinon (aspon myslim) xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 007jarda Odesláno Červenec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 Mas recht, hry si nechavam a platinum nechci :-) žádný jde jen o jiný obal a disk nemá obrázkový potisk....hra je totožná nicménně lidé co hry sbírají tyhle edice nechtějí moc ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LegionCZE Odesláno Červenec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 Jde tu jen o ten vzhled krabičky a Blu ray - které jsou ovšem příšerné. Proto je nikdo necchce, mají obecně nižší hodnotu, protože vypadají o řád hůře jak normální krabičky. Ale pokud ti jde o cenu resp ti nezáleží na vzhledu, je to úplně putna :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 valis1 Odesláno Červenec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 jsou, třeba v GRIDu byli 2 DLC balíčky, jinou platinu už jsem neměl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
DaVvE
Prosím, koupil jsem fifu 11 a naneštěstí je to platinum. A chci se zeptat jaký je v tom rozdíl ? Děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.