Slavomirek Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 Chtěl jsem se zeptat. mel jse originalni hru mafia 2 cz , nainstaloval jsem ji na HDD projel jsem to a hru jsem prodal , ale ted mam flesnutej xbox tak me zajima jestli jde nejak xbox oklamat a spustit to bez toho aniz bych musel stahovat znova celou hru. díky 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ithatha Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 myslim, ze bez JTAGu to nelze Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ccinkyda Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 Bohužel to nejde, flashnutý xbox funguje uplně stejně jako neflashnutý, jen tam ušetříš za hry...myslím že bez CD se dá hrát pouze na JTAGu, ale těch je prý strašně málo a já osobně jsem se s ní ještě nesetkal Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda688 Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 Co to vubec je ten JTAG??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zoombik Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 Co to vubec je ten JTAG??? http://console-forum.net/tema/79973-xbox-360-pro-zacatecniky-aktualizace-18-7 dole je to strucne popsane a vyhody a nevyhody... Strucne receno je to druha a mnohem slozitejsi uprava Xka pro hrani neoriginalnich her... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda688 Odesláno Červenec 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 9, 2011 Aha diky za info ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.