Nexikar Odesláno Červenec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 je tu někdo kdo umí udělat flash na psp a je z plzně? rád bych ho udělal. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Červenec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 Ahoj já sice nejsem z Plzně, ale přesto se zeptám co máš za PSP a co na něm máš za Firmware? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nexikar Odesláno Červenec 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 jsem se ze začátku špatně vyjádřil, já ho teprve scháním, ale pokud bych ho koupil bez flashe tak jestli by byl někdo blízko kdo by ho uměl udělat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Červenec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 No takhle, v dnešní době si to můžeš udělat sám (už jdou hacknout všechny PSP, takže klidně můžeš koupit i nové neflashnuté), je to hrozně jednoduché, stačí překopírovat na kartu/uložiště(u PSP GO) dvě složky a poté v PSP spustit. Zvládne to opravdu každý (v sekci tutoriály tady na fóru je i návod nebo kdyby jsi potřeboval něco podrobnějšího tak bych ti mohl poslat můj "blbuvzdorný návod pro lidoopy") je lepší to zvládnout doma, než za těch pár kliknutí vyhazovat zbytečně prachy. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládaví88 Odesláno Červenec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 Já bych ti s tím klidně pomohl, ale není to opravdu potřeba, vemeš složku a překopírušeš do PSP. To zvládne každé malé dítě ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.