silhavyD Odesláno Červenec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 poradi mi nekdo kde bych mohl stahovat save data na psp na google jsem skousel!! save potrebuji na The sims 2 pets,the sims 2 Castaway,Pursuit force 1 dik za odpovedi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Martin2412 Odesláno Červenec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 Ahoj tak mi to připadá, že jsi na googlu asi nehledal pořádně (nebo vůbec) stačilo vždy za hru přidat psp save a už mi to našlo plno stránek se savama takže příště to chce trochu víc hledat a více samostatnosti (přikládám odkazy na google - klikni na název hry): Sims 2 Pets (třetí odkaz) Sims 2 Castaway (hned první odkaz) Pursuit Force (taky hned první odkaz) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 silhavyD Odesláno Červenec 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 diki mockrat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 silhavyD Odesláno Červenec 11, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 jenze nekdy se stava ze je tam ke stazeni jen data.bin co s tim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
silhavyD
poradi mi nekdo kde bych mohl stahovat save data na psp na google jsem skousel!!
save potrebuji na The sims 2 pets,the sims 2 Castaway,Pursuit force 1
dik za odpovedi
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.