morimir Odesláno Červenec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 Kde se dají stahovat filmy a serialy na PSP.Dříve jsem je stahoval na tomto foru.Díky za tipy Morimir:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin2412 Odesláno Červenec 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 11, 2011 Kdekoliv na warez fórech, torrentech, uloz.to nebo ti poslouží starej dobrej google. Stačí stáhnout normální klasický Divx na který koukáš na PC a překonvertovat si ho pro PSP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mattes0 Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 ako sa da dat film video do PSP 3004 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda688 Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 A de to i kdyz to psp neni fleshly??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wave Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 jo jde stačí film ve formatu mp4 dat do složky VIDEO na paměťové kartě.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 Jarda688: Jo. Wave: Nestačí, musí mít i rozlišení max 480x272 a podporující kodeky videa/audia, třeba H.264/AAC. // Jasně, záleží pro jakej přístroj je to konvertovaný... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wave Odesláno Červenec 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 14, 2011 Jo pravda ,ale většina konverteru ,teda aspoň co mám já ,tak to do tohohle rozlišení překonvertuje ,ale jinak máš pravdu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 A uploadujou se na nějakej warez rovnou už filmy pro pspčka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 Poraďte prosím,mám PSP 3004 bez flash,jednou se mi u filmu napsalo že není ve správném formátu a když jsem video vymazal,nejdou mi tam ukládat filmy ale paměť to sebere a když vytvořím složku a film dám do ní tak při odstraňování píše že je ve složce soubor poraďte pls. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Fake paměťovka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
danfri Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Není Fake,dělá mi to od té doby co jsem smazal ten nesprávný formát FILMU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
voki Odesláno Srpen 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2011 A kdo by potřeboval nějakej ten prográmek na překonvertování videi, tak doporučuji Total video converter, horní lišta se jim sice nepovedla :D ale jinak parádni, dá se tady i zvýšit zvuk u videa pi předěláváni a rovou tam vyberete předělat na PSP formát =) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tuneri Odesláno Srpen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2011 Na http://www.pspzone.sk/ máš ke stažení filmy již překonvertované pro PSP, stačí vložit na paměťovku a můžeš sledovat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
detonatorcross Odesláno Září 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 12, 2011 já bych doporučil FORMAT FACTORY můžeš si tam vybrat rozlišení, typ přístroje (je tam přímo i psp) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Minis Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Já doporučuju ANY video converter. Je sice placenej ale převádí do všech známejch zařízení jako PSP, PS3, X360, Nokia telefony, Android zařízení atd. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 A proc obnovujes 2 mesice starej topic ?! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Minis Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Sem si nevšiml :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.