mendlik18 Odesláno Září 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 Licence budou ve formě patche, samozřejmě taky mě to štve,nevim jestli sis všiml ale v demu je ovládání stejne jako u ostatních ročníku ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 mendlik18: Nepovšiml, neměl jsem moc čas se koukat na videa, nebo zkoušet dema, jsem rád, že jsem se sem po dlouhé době vůbec dostal, takže děkuju za info. Každopádně je to škoda, ovládání se mohlo změnit na páčky :) bylo by to zajímavé. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prochic Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 nevite nekdo kde stahnout a jak dostat do hry to novi dlc? dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Co obsahuje nove DLC? :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prochic Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 http://www.zing.cz/novinky/7510/detaily-o-dlc-pro-pes-2012-bude-zdarma Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Jo todle na XBL to bude tak do večera, hlavně čekám na patch at mam plnou anglickou ligu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prochic Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 tak kdyz to najdes tak me sem prosim hod odkaz hlavne nevim jak to pak dostat do hry Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Jestli mas xbox tak se ti to stahne a samo nainstaluje :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prochic Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 no to mam ale nejsem pripojenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Musis je to na XBL :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Tak co řikáte na full? já sem odehrál pár matchů a je to ještě větší výzva než to demo :D takže sem si ještě moc nezahrál ale to se časem snad zlepší :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 Je to oproti minulému ročníku ohodnělepší, ty přihrávky jsou přesnější a né že nahraju a jde to do autu :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samsula Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 CAuky mam problem s nastavenim master league hraji to jen s nejakymy slabymi hraci a ne vubec s tim kterym chci.Jsem 6let Peskar.Nejde to a nebudu to hrat s tema blbeckama je to tezky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 Začínáš vždy s nějakými ,neznámými hráči :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 CAuky mam problem s nastavenim master league hraji to jen s nejakymy slabymi hraci a ne vubec s tim kterym chci.Jsem 6let Peskar.Nejde to a nebudu to hrat s tema blbeckama je to tezky. ahojky, jestli chceš hrát za tým s reálnými hráči, tak si tu možnost musíš zakoupit za body v tom Extra content ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Samsula Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 jo jenze ja to mam flasnuti takze jsi to nekoupim,chces rict ze to jinak nejde? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Říjen 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 17, 2011 Za body, které dostáváš za hraní zápasů si to můžeš koupit. Je to v menu - Extra content ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riddick500 Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 hraje to někdo už?potřebuji vedět jestli už jen a to nějaky patch a jestli si to stahnu když nemám gold díky:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Jaký patch máš namysli? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riddick500 Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 mno jak to opravuje sestavy a tak nevím jestli už něco vubec vyšlo:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 Nemusíš mít gold,aktualizovní soupisek je zadáčo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Riddick500 Odesláno Říjen 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 18, 2011 a asi nevíš jestli už tam něco je nebo ne nechci jít na live nevím jak to je ohledně banu sice mám zatím jenom LT 1.91 ale kdo ví:-D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.