Panther Odesláno Červenec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2011 Mám nový monitor (nějak jsem neřešil jaký) Vstupy DVI + VGA (VGA mam PC a DVI PS3) Dnes jsem si zapojil PS3 a uvědomil jsem si že monitor nema reprobedny tzn nema kam jit z PS3 zvuk netusite co bych mohl udelat krom koupeni noveho monitoru? (Premyslim o vymene monitoru bez udani duvodu) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 phoenix933 Odesláno Červenec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2011 někdo už to tady řešil, i tam dával odkaz na pěkný video na youtube, ale už nevím kde :-) ale neměl by to být problém, stačí hdmi kabel a redukce HDMI>DVI ... to strčíš do monitoru a na zvuk použíješ soňáckej kabel se cinchema (modrej a bílej), pokud nemáš repráky na cinche, tak budeš potřebovat redukci na 3,5mm jacka... a na závěr by měl jít nastavit v ps3 zvlášť výstup na video a zvuk... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Červenec 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2011 po asi 45 minutach hrani a dumání jsem to vykoumal sam nicmene bal jsem se ze nepochopim ty vase vyrazi apod a ty si dokazal ze umis mluvit cesky :lol: diky :) LOCK Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 phoenix933 Odesláno Červenec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2011 :)... taky jsem to jen někde četl, takže jsem se to snažil přetlumočit co nejsnáz, abych se do toho nezamotal :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Panther
Mám nový monitor (nějak jsem neřešil jaký)
Vstupy DVI + VGA (VGA mam PC a DVI PS3)
Dnes jsem si zapojil PS3 a uvědomil jsem si že monitor nema reprobedny tzn nema kam jit z PS3 zvuk
netusite co bych mohl udelat krom koupeni noveho monitoru? (Premyslim o vymene monitoru bez udani duvodu)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts