esmo Odesláno Červenec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2011 Zdravím, mám problém...dnes jsem zapínal konzoli, obraz však alespoň po dobu 45 sekund nenaskočil...když konečně naskočil, tak se akorát obejvila základní obrazovka, ovšem bez veškerých ikon....v tomto stavu zůstane klidně 2 hodiny...dál se nehne....taky nejde zapnout přes PS Button...musím zmáčknout tlačítko na konzoli...oba ovladače sem zkoušel a oba se pokouší synchronizovat ale marně...pak to vzdajíí.....ps3 vypnu dlouhým podržením tlačitka Power...zhruba 5 sekund ho držím, potom 2x pípne a po dalších 5ti se♥♥♥♥♥ch se konzole vypneco stím? nemám zaruku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
witaHavr Odesláno Červenec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2011 Zkusil bych obnovu FW Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Červenec 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2011 nojo...ale jak ho obnovim kdyz se nemuzu dostat do menu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Geobba Odesláno Červenec 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2011 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Červenec 12, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 12, 2011 to jsem udelal uz predtim ale chtelo to po me abych tam vložil pamětový media...tak jsem tam šoupl hru(zkusil jsem celkove 3 hry) ani na jedne to nenaslo zadnej update...tak jsem si pak stim hral a zkusil Restore File System....od te doby co jsem tu operaci zpustil, tak to dela porad dokola...vypnu to a po opetovnem zapnuti se tam zase objevy operace Resoter File System....takže jsem na tom jeste hur :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 Třeba to bude HDD zkus ho vyndat naformátovat v PC(třeba noťas a instalačky windowsu) a dát ho zpátky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Červenec 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 jak mohu zachránit data z toho HDD?...mam tam asi 4 rozehrany hry, jen o ty mi jde :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nemec30 Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 pokud je to chyba HDD tak o ty data prijdes jinak nezbyva nic nez zkusit vsechno z recovery menu. mozna spustit konzoli bez HDD. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Červenec 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 to je v pr*eli....o trofeje taky prijdu nebo jen čistě savy her? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 Pokud jsi hral online tak jsou trfeje synchnuté na tvém účtu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Červenec 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 prave jsem četl ze synchronizovat trofenje si musim delat ja sam a to jsem nikdy nedelal...ale pokud se to dela automaticky, tak pohoda...ty hry si zase zahraju znova :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Červenec 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 Nesmysl pokaždé když zapneš PS3 a máš jí připojenou trvale k netu se ti synchnou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Červenec 13, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 13, 2011 (upraveno) tak problém vyřešen..stačilo nakonec naformátovat HDD :) takže zatím to jede :) uvidíme co udela az ho vypnu a budu ho chtit zase zapnout :D Takže vyřešeno, prosím o lock.... Upraveno Prosinec 15, 2015 uživatelem drak3go Žádost uživatele o uzamčení tématu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
esmo Odesláno Prosinec 15, 2015 Autor Nahlásit Share Odesláno Prosinec 15, 2015 vyřešeno, prosím o lock.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.