Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Psp 3003

Maca 74

Otázka

Zdravím

Mám dotaz ohledně spouštění iso her v PSP.Předem bych byl rád za rady a ne za kecy tipu umíš číst,použij google nebo nejde bože mám ti utřít prdel a podobně.Nejsem malej cucák.Pročetl jsem si to zde a i tak mám pochybnosti,proto tohle téma.

PSP není moje ale synovce.FW je tam 6,10 pokud je to informace,co se najde pod nastavením.

Zde na foru jsem našel toto téma http://console-forum.net/tema/120163-jak-spustit-iso-cso-hry-na-6-31-6-35-6-36 , téma s FW 6,10 jsem nikde nenašel.

Takže jak bych měl postupovat? Přehrát FW na vyšší verzi a pak použít ten HEN a loader?

PSP držím poprvé v životě a vzhledem k tomu že není moje,tak ji nechci do**bat,proto se tady raději ptám.Vaše zkratky a názvosloví mi nic neříká.

Díky za pomoc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Neboj, v dnešní době, nemůžeš na PSP v podstatě nic zkazit. To že nemůžeš najít nic na 6.10 je protože na něj nebyl žádný CFW vydaný (byl udělaný, ale nikdy ho nevydali), takže teďko si PSP aktualizuj na verzi 6.20 (update najdeš na googlu) a pak nainstaluj 6.20 PRO B8 Permanent pomocí tohoto návodu http://console-forum.net/tema/119700-6-20-6-35-6-39-pro-b8-permanent-patch-8-7-update pokud si nebudeš vědět rady, tak napiš buď sem do tématu, nebo mi napiš PM.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu