zabiják Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 zdravim poradil by jste mi někdo prosím něakou postapokaliptickou hru už jsem hrál metro 2033 , všechny stalkery ,všechny fallout a the fall last days of gaia prosím poraďte díky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 Jaj, skus si stáhnout různé mody do Stalkera, myslím že existuje i coop, to je totálně nejlepší post-apokalyptická hra podle mě. A pokud ne tak možná Terminator Salvation či Mass Effect v nějakých momentech... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
usagi111 Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 Borderlans Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 Jo a nejsem si úplně jistej, ještě Brink a tenhle rok má vyjít Rage. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 Brink je zaměřen hlavně na MP. Počkej na ten Rage - snad to dopadne, tak jak myslím...Zkus Duke Nukem forever (popřípadě starší díly), je to taky takový ,,postapokaliptický :D . Nebo na pokračování Metra 2033: Last Light (bude to mít i multiplayer - oficiálně potvrzen). Sanitarium (1,2). ,,předchůdce,, Falloutu - Wasteland, (http://www.rpghry.cz/game.php?id=142). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 Brink je zaměřen hlavně na MP. Počkej na ten Rage - snad to dopadne, tak jak myslím...Zkus Duke Nukem forever (popřípadě starší díly), je to taky takový ,,postapokaliptický :D .Nebo na pokračování Metra 2033: Last Light (bude to mít i multiplayer - oficiálně potvrzen). Sanitarium (1,2). ,,předchůdce,, Falloutu - Wasteland, (http://www.rpghry.cz/game.php?id=142). Počkat,počkat - multiplayer jako lidi vs lidi, nebo coop?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 Počkat,počkat - multiplayer jako lidi vs lidi, nebo coop?? Klasický online multiplayer ,,lidi vs. lidi,,. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 Klasický online multiplayer ,,lidi vs. lidi,,. Tak to je škoda :( Zrovna u takovýhle hry to podle mě nebude nic extra a stratí to smysl když tam nebudou všichni ti mutanti a tak podobně, ale COOP by bylo něco parádního! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 Tak to je škoda :( Zrovna u takovýhle hry to podle mě nebude nic extra a stratí to smysl když tam nebudou všichni ti mutanti a tak podobně, ale COOP by bylo něco parádního! No ten multiplayer si taky nedovedu představit..., jestli to půjde cestou Dead Space 2 (nehrál jsem MP, ale podle mě je to blbost - ale nehrál jsem ho, soudím podle toho co jsem viděl, prostě by MĚ to asi nebavilo...). V Last light to bude taky asi lidi vs. mutanti - protože si už vůbec nedovedu představit (a zhnusí se mi to), kdyby to byl MP lidi proti lidem... - do týhle hry se to nehodí, ne? Ale třeba to bude něco jako Bulletstorm, kdy jste (třeba) čtyři a v Metru by jste s dalšími živými hráči bránily stanice atd...to by nebylo tak špatný. Ale kdyby tam byl coop, tak by to bylo super! Šlo to i ve Fear 3. Tak proč ne v Metro 2033 last light! :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.