Mikelic Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 Vylilo se mi pití do tašky, kde byl k mojí smůle i ipod touch 2g. :cry: display funguje, svítí, prostě v pohodě, ale jakmile chci odemknout ipod, nereaguje na dotek mého prstu, jediné co můžu dělat, tak mačkat home tlačítko a nahoře tlačítko na vypnutí. Potřeboval bych poradit, co s tím mám dělat, jestli nový display, a tak podobně. Dík za rady. :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alex.net Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 co to bylo za pití? ...nejspíš se z něj stal notor... dej mu napít ať se probere :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mikelic Odesláno Červenec 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 byla to mattoni, myslim že zelené jablko :D :D ..... a v jaké cenové relaci se pohybuje zvlášť digitizer, a nebo digitizer s displejem. Jestli by nebylo lepší to dát do servisu, aby vyměnili jen digitizer. Nechce se mi do toho moc dávat, protože přece jen už to moc velkou hodnotu nemá. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Panther Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 me to stalo od typka asi 1800 novy lcd plus dotykova vrstva a naprosta spokojenost prijel s dilama ke mne domu a jeste mi rekl jak se to dela a je to fakt easy // na iphone 3g Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vostoq Odesláno Červenec 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 škoda pro tebe že nemáš ipod touch 1st gen... odešla mi baterka tak ho chci střelit na náhradní díly, vše ostatní fachcčí, displej jsem dokonce měnil já sám :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mikelic Odesláno Červenec 16, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 16, 2011 za 1800 bych do toho rozhodně nešel, takovou cenu nemá skoro celej ipod, kdybych ho plně funkční chtěl prodat... popřemýšlím spíš o tom ebay. díky za odpovědi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Vostoq Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Já ten displej objednával přez jednoho chlapíka na aukru. Neměl ho sice v nabídce ale objednal mi ho a asi do 5ti dnů jsem si pro něj zajel a během hodinky jsem měl vyměněno :)) ps. displej mě stál snad 450 kč Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mikelic Odesláno Červenec 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 to bych docela bral.. nevíš, co to bylo za chlapíka? :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 jura555 Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 Ale zase otázka jestli je podělaný ten digitizér, a nebo něco spálené na základovce. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mikelic Odesláno Červenec 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 taky jsem si řikal, nejsem si jistej, jestli když nebyl odemknutý ipod, tak jestli když jsem přidával nebo ubíral na hlasitosti, jestli to tam ukozovalo ty dílky hlasitosti.. jestli ano, tak ani to nefunguje.... přemejšlel jsem že to prodám na náhradní díli, ale je otázkou, jestli to vubec někdo koupí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Mikelic
Vylilo se mi pití do tašky, kde byl k mojí smůle i ipod touch 2g. :cry:
display funguje, svítí, prostě v pohodě, ale jakmile chci odemknout ipod, nereaguje na dotek mého prstu,
jediné co můžu dělat, tak mačkat home tlačítko a nahoře tlačítko na vypnutí.
Potřeboval bych poradit, co s tím mám dělat, jestli nový display, a tak podobně.
Dík za rady. :?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.