sculp Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 Zdravím, nedávno jsem narazil na pěknou "demoliční" závodní arkádu Burnout Paradise na PC, která mě dost bavila 8) Bohužel už ji mám dohranou a od doby co jsem jí dohrál mě děsně začali bavit hry tohoto typu :D Moje otázka zní: Nejlepší, nejpropracovanější a novější hra podobná Burnout Paradise na téma Demolice podle vás? :wohow: Kuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červenec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 počkej si na driver 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sculp Odesláno Červenec 17, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 17, 2011 ale já chci teď hrát a ne až někdy v září :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 tak to už mě napadá jedině wheelman Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sculp Odesláno Červenec 18, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 znám, ale to mě moc nebavilo :/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 Tak to už musíš jedině počkat na toho nového Drivera, protože taky přemýšlím a nic mě nenapadá...Navíc máš velký požadavky :D : Moje otázka zní: Nejlepší, nejpropracovanější a novější hra podobná Burnout Paradise na téma Demolice podle vás? :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeSmond Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 Burnout je jen jeden :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Červenec 18, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 18, 2011 Nejnovější a nejpropacovanější asi neni,ale podobná demolice to je - Flatout Ultimate Carnage Nebo emulovat PS2 a nějakej Burnout Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.