DavelusKim Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 Ahojte jsem opravdu ♥♥♥♥♥ :D ale jak mám poznat jakou verzi NDSi mám? (myslím firmware) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DavelusKim Odesláno Červenec 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 to opravdu mi nikdy nepomůže? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 k4relB Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 tady? vzdycky http://tinyurl.com/3os43qy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DavelusKim Odesláno Červenec 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 no to je super ale stejne to nemožu najít ,... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kosmiklove Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 DavelusKim pusti dsi a chod do nastaveni na hornej obrazovke v dolnom pravom rohu mas 1.4.xE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DavelusKim Odesláno Červenec 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 ok díky :D konečne normální člověk,..mám teda verzi 1.3E jak mám Nintendo aktualizovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DavelusKim Odesláno Červenec 19, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 nikdo neví jak aktualizovat moje DSicko? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 karlospajdos1 Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 Musíš být připojený k internetu, a v tom systému, kde jsis zjistil co máš za firmware, najedeš úplně doprava a tam je system update. Ale pokud máš Flash Kartu, tak bych to asi neaktualizoval, jelikož Ti to tu kartu může zablokovat jako teď mě. A celkově to "skoro" nic novýho nepřidá!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kosmiklove Odesláno Červenec 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 19, 2011 presne...zatial by som neupdatoval...da to hned na 1.4.3E a pod tym fw zatial nefunguje vacsina flash kariet.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DavelusKim Odesláno Červenec 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 já myslel že bych to třeba updatnul na 1.4.1E jak mám tu moji kartu .... a když budu mít kartu verzi 1.4.1 a nintendo 1.3E pojede mi ta karta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Wojtee Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 To není tak, že by sis mohl vybrat. Připojíš se, aktualizuje tě to na poslední verzi. Na tu ještě nejsou opravený FW karet. Co je na tom nejasný? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DavelusKim Odesláno Červenec 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 tak jako když budu mít kartu na 1.4.1E pujde mi to na 1.3E????? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DavelusKim Odesláno Červenec 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 ? poradí mi nekdo? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kosmiklove Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 DavelusKim pojde...ak mas kartu ktora podporuje novsi fw a v dsi mas stary tak to ide...naopak ale samozrejme uz nie Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DavelusKim Odesláno Červenec 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 ok díky moc :D tohle jsem potřeboval vědět :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
DavelusKim
Ahojte jsem opravdu ♥♥♥♥♥ :D ale jak mám poznat jakou verzi NDSi mám? (myslím firmware)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.