PauL cZ Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 Zdravím chci si "Stáhnout" tuto hru a chci jestli by mi někdo neřkel co mám přesně stáhnout a jakým postupem to dělat na datadisk woltk patche 3.3.5 (chci hrát na serveru www.twinstar.cz ) a kdyžtka odkaz kde patche "vzít" . díky předem stana . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elypsa Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 Wow stahnes a nainstaluies. Pak rovnou tbc tosame pak wotlk. Po nainstalovani wotlku jsi na verzi 3.0 takze pak jen google a stahovat patche pripadne na strankach servru budou linky. Jinak hlidej si verze enGb a enUs. Kdyz stahnes wow gb tak pak i zbytek vcetne patchu Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 Přímo na Twinstaru to je napsané ... http://www.twinstar.cz/content/318-jak-se-pripojit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PauL cZ Odesláno Červenec 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 počkat tkaže když stáhnu tu instalačku 1,6mb tka tma mám dát rovnou woltk ? ikdyž základní hru ještě nemám ? tka tu nemám dávat ale rovnou woltk ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elypsa Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 Urcite musis wow pak tbc a wotlk Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rockyzz Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 Nejlepší postup - jdi do program files, označ WoW složku a zvol možnost "smazat". ;) Snad jsem pomohl. Ale fakt, vůbec si s tím nezačínej, je to horší droga jak FB :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Elypsa Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Zavislost jako kazda jina. Pokud mas rozum tak nic nehrozi. Mimo to pro me hraniwow jsou dobre vzpominky. Potkal jsem m mnoho fajn lidí a hra sama o sobe jevelmi dobra. Jen pokud chces hrat "plnou" hru, tak bez na ofik . Sent from my Transformer TF101 using Tapatalk Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dunky Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 počkat tkaže když stáhnu tu instalačku 1,6mb tka tma mám dát rovnou woltk ? ikdyž základní hru ještě nemám ? tka tu nemám dávat ale rovnou woltk ? Dej Wotlk :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bargud Odesláno Červenec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2011 Je to jednoduchý...stáhni zakládní WoW, dej si tam servr na ten Twinstar (do realmlist) a nemusíš stahovat patche TY, ale dej wow launcher a ono se to postupně nainstaluje samo. Jen to musíš hlídat a včas zastavit. Jak bude WotLK 3.3.5 - dej prostě exit...jde to i takhle přes ikonu wow launcher - jen to musíš včas vypnout...! Jestli chceš, pak napiš a můžu kdykoliv pomoct :D , jj já na Twinstaru taky :) Klidně pomůžu, už se tam nudím :D EDIT: Pokud nebudeš Horďak...SMRT HORDĚ!!! :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.