Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PS2 otázka...


Recommended Posts

Zdravím,chci na PS2 pusťit avi,ale našel jsem návod jen na FMCB,kde jdou i pálené hry,ale je k tomu zapotřebí swap magic :( Nejde nahrát na paměťovku něco jiného stačí mi jen aby to umělo avi?K čemu vlastně PS2 má USB,když tam ani nejede?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Bez FMCB ti to fungovat nebude, protože bez něj nemůžeš spouštět aplikace ani používat USB. Bez FMCB na tu paměťovku nenahraješ vůbec nic. USB tam je dobrý (na neupravený konzoli) akorát k připojení různejch herních ovladačů jako třeba eyetoy kamera nebo klávesnice a myš, ale to využije jen pár her. Na neupravený konzoli si kromě originálních her a CD-audio a DVD-video (ty můžou bejt i pálený, hry jen origo) nic jinýho nepustíš. To je tak schválně jako ochrana proti kopírování her.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

A ten FMCB jde nahrát i bez Swap Magicu, ale ty ostatní postupy nejsou o moc jednodušší. Nejjednodušší je když už ho jednou máš, tak ho můžeš instalovat na další karty, ale musí se pokaždý udělat nová instalace, když se to jen zkopíruje tak to nefunguje. Doporučuju buď sehnat někoho kdo ti to nainstaluje nebo někoho kdo prodává už nainstalovaný karty. Přehrávač avíček (SMS) je už v tom balíčku na instalaci FMCB, stejně tak aplikace na spouštění pálenejch her (ESR) a další se dají stáhnout z netu a přidat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Existuje program, jmenuje se Nero a v něm je položka ´´vypálit video CD/DVD´´. To se zmáčkne a vyberou se *.avi soubory, nebo jiné... Nero to samo převede do CD/DVD formátu a dokonce ti dovolí vytvořit vlastní menu DVD. Samozřejmě vypalujeme na nejnižší rychlost :)

Jiná možnost jak spustit avi a jiné formáty bez FMCB nebo Chipu není.

PS: Jaké máš PS2? (na některých typech totiž FMCB nefunguje)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 2 weeks later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu