Mrkej_Na_Drat Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 Zdravím,chci na PS2 pusťit avi,ale našel jsem návod jen na FMCB,kde jdou i pálené hry,ale je k tomu zapotřebí swap magic :( Nejde nahrát na paměťovku něco jiného stačí mi jen aby to umělo avi?K čemu vlastně PS2 má USB,když tam ani nejede? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotyz85 Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 Bez FMCB ti to fungovat nebude, protože bez něj nemůžeš spouštět aplikace ani používat USB. Bez FMCB na tu paměťovku nenahraješ vůbec nic. USB tam je dobrý (na neupravený konzoli) akorát k připojení různejch herních ovladačů jako třeba eyetoy kamera nebo klávesnice a myš, ale to využije jen pár her. Na neupravený konzoli si kromě originálních her a CD-audio a DVD-video (ty můžou bejt i pálený, hry jen origo) nic jinýho nepustíš. To je tak schválně jako ochrana proti kopírování her. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotyz85 Odesláno Červenec 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 A ten FMCB jde nahrát i bez Swap Magicu, ale ty ostatní postupy nejsou o moc jednodušší. Nejjednodušší je když už ho jednou máš, tak ho můžeš instalovat na další karty, ale musí se pokaždý udělat nová instalace, když se to jen zkopíruje tak to nefunguje. Doporučuju buď sehnat někoho kdo ti to nainstaluje nebo někoho kdo prodává už nainstalovaný karty. Přehrávač avíček (SMS) je už v tom balíčku na instalaci FMCB, stejně tak aplikace na spouštění pálenejch her (ESR) a další se dají stáhnout z netu a přidat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Červenec 20, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 20, 2011 Nedělá mě problém nahrát FMCB,ale nechce se mě kupovat swap magic i když by stačilo jen CD ;) Neznáš někoho kdo prodává rovnou ty karty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vnav Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Existuje program, jmenuje se Nero a v něm je položka ´´vypálit video CD/DVD´´. To se zmáčkne a vyberou se *.avi soubory, nebo jiné... Nero to samo převede do CD/DVD formátu a dokonce ti dovolí vytvořit vlastní menu DVD. Samozřejmě vypalujeme na nejnižší rychlost :) Jiná možnost jak spustit avi a jiné formáty bez FMCB nebo Chipu není. PS: Jaké máš PS2? (na některých typech totiž FMCB nefunguje) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotyz85 Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Mě se povedlo koupit 64 MB kartu i s nahranym FMCB na aukru, ale už sem je tam dlouho neviděl nikoho prodávat, jen prázdný karty. Jedině se poptat tady na fóru jestli to někdo nedělá ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kotyz85 Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 A k tý funkčnosti, funguje to na všech konzolích kromě posledních slim modelů (SCPH-9000x). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mrkej_Na_Drat Odesláno Červenec 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 To mě je jasný že si můžu vypálit DVD,ale kdo v dnešní době něco vypaluje,když máme přenosný HDD a mobily které lze připojit přes USB ;) No nic Sony je Sony musím sehnat Swapa :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FxR Odesláno Srpen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2011 Ja delam FMCB,kousek od Brna,takze pokud nemas SCPH-90004 od DateCode 5c tak goooood Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.