Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém s NTB - Linux Ubuntu 11.04

hosanek

Otázka

Zdar, prosil bych o radu mám problém s linuxem 11.04 ubuntu. normálně to chci spustit mam w7 a ubuntu 11.04 no dam ubuntu bootuje neco error a pak me to hodi na misto ktere je na obrazku nevi nekdo jak to vyresit prosím moc o vase rady.

potom mam jeste jeden problem se samim ntb a tAM jde o to ze mi blbne display mysite ze je to hardware nebo treba soft zavada mate s tim nekdo zkusenost nejakou radu jak to opravit? Thx vsem i za snahu

http://tinypic.com/view.php?pic=t6f4w9&s=7 = obrazek s problemem linuxe

http://tinypic.com/view.php?pic=20kua9h&s=7 = obrazek podelanyho displaye

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

13 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Flex kabel stoji tak 500-600 Kc + prace za opravu... Vetsinou to poznas tak, ze kdyz zacnes hybat displejem, tak je to chvilema ok a chvilema spatne (proste spatny kontakt). Pokud je to nezavisle na hybani, tak to nejspise flex kabel nebude, ale nejspise to bude grafika nebo klidne i zakladka - a to uz se pohybuje kolem 3-6 tisic a to se oprava nevyplati...

Odkaz ke komentáři

• 0

Občas to začne taky když hejbam s displayem ale teĎ zrovna nic.. Ale jestli ti něco řekne že by to mohlo zapříčinit tmavá barvy - temné tak to začně blikat.. Btw : Díky za odpověď.

E:/ Takže sem schválně našel tmavej wallpaper otevřel a display začal dělat ♥♥♥♥♥iny.. tak sem vyfotil screen ( iprvjc.jpg ) a na screenu to vypadá jako by se nic nedělo ale mě ten display jebal.. Bude chyba v kontaktu?

Odkaz ke komentáři

• 0

Ahoj, tak je to tu zase.. Chytil jsem další vir do windows 7 proto jsem se rozhodl nainstalovat linux ubuntu, chtěl bych potom vybrat svoje data z těch vidlí a hodit je na exterňák. No, ale můj problém nastal při instalaci kterou jsem ani nerozjel. Vyrobil jsem to USB s datama a když jej vložím do NTB tak nabootuje to instal. menu, ale ať zkusím jakoukoliv z nabízených možností hodí mě to sem (fotka) nějaké errory z terminálu? Jak to mohu obejít? Může do toho zasahovat vir z vidlí, snad ne?

post-30593-1468716266259_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

• 0

Ahoj, tak ten memtest jsem stáhl z ofiko stránek, ale dočetl jsem se že potřebuji flashku naformátovat pomocí nějakého spec. programu abych tam dostal DOS viz. http://www.pc-help.cz/viewtopic.php?f=39&t=36619 a http://myego.cz/item/jak-nabootovat-ms-dos-z-usb-flash-disku bohužel downloady v článku jsou neaktuální a nevím kam co stáhnou a extrahovat :( Jestli je RAM špatná znamená to že je problém v HW a budu muset nechat vymněnit? Díky, byl jsem a vždycky budu amatér ohledně PC..

Odkaz ke komentáři

• 0

Test jede do nekonecna. Stale testuje dokola. 6 hodin staci. 16M erroru = RAMka v haji.

Je to HW chyba. Zjisti, zda nejsou nejak zanesene kontakty a zda je RAMka spravne zastrcena. Pokud je, tak zjisti, ktera je vadna (pokud jich mas vic) a vymen ji.

Odkaz ke komentáři

• 0

No takže budu muset rozšroubovat ntb? Mám to dát do servisu? Popř. když je tam pořád v hajzlu ten flex pásek má cenu to opravovat? Neprodat na díly na aukru? No je to otravný :(( Uvažoval jsem o Macu, ale bude mi teprve 15 a MACy jsou dost drahý..

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu