Wikin Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 AHoj Mám týden novou grafárnu ASUS 560 Ti GTX OC a mám s ní takový problém Při hraní COD MW2 na MAX settings mi prostě zamrzne obraz při hraní a nerozběhne se. Musím PC restartovat, dnes se mi to za 2 hodiny sstalo už 3x. Zvuk se zasekne ale přehrává se furt kde se zasekl, třeba furt přehrává střelbu. D9ky za rady Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kdyr Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 jaká je teplota GK? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wikin Odesláno Červenec 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 normoš 40 C, při hrách mi to stoupne zhruba na 65 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Omni94 Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 takže teploty GPU jsou v pohodě, koukal ses i na jiný teploty? ještě EDIT: napadá mě ještě, taktoval jsi tu kartu (myslim ještě přes tu OC verzi)? nějaký fragmenty nebo vady grafiky se ti nedějou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 pokud si taktoval, videl bych to na moc vysokou frekvenci jadra jinak bych preinstaloval ovladace grafiky (nejdrive odinstaluj catalysty a pote i ovladace ze spravce zarizeni) pote nainstaluj nejnovejsi catalysty a melo by to jet) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Omni94 Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 sasa.lohr - no do pr... ty jsi profík :D, má GTX560ti a používá Catalysty :D? btw když se ti to vypíná nehází ti to modrý okno s Dumping Memory? to by totiž znamenalo příliš vysokej takt pamětí (aspoň mě se to tak dělo), jsou certifikovaný na 5Ghz, ale zvládnou míň... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wikin Odesláno Červenec 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Ano, jeste jsem dotaktovaval OCcko, a modry okno nehazi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Omni94 Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 jaký máš takty? a ty další teploty jsou na tom jak? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wikin Odesláno Červenec 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 Takty mám Vcore na 1075, Engine 877 a Memory 4190DDR. Jinak mam OP 2GB RAM ddr2 800MHz, procesor AMD x2 6000+ 3,09GHz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Wikin Odesláno Červenec 21, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 i potom co jsme to vratil na default clock tak se to zamrzne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sasa.lohr Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 ouh dobre :-) tal ovladace seknout se muze kazdej :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Omni94 Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 jasný cajk :D co ty teploty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kapr Odesláno Červenec 21, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 21, 2011 sasa.lohr - no do pr... ty jsi profík :D, má GTX560ti a používá Catalysty :D? btw když se ti to vypíná nehází ti to modrý okno s Dumping Memory? to by totiž znamenalo příliš vysokej takt pamětí (aspoň mě se to tak dělo), jsou certifikovaný na 5Ghz, ale zvládnou míň... to pise vzdycky....da se to zjistit podle souboru dole pri modry smrti.......tak se koukni az ti to hodi zase dolu...jakej soubor to vypise....a uvidis kde je chyba... Takty mám Vcore na 1075, Engine 877 a Memory 4190DDR. Jinak mam OP 2GB RAM ddr2 800MHz, procesor AMD x2 6000+ 3,09GHz ty ........to jsi docela dobrej ze provozujes takovou grafiku na takovy CPU...ani bych se nedivil kdyby to bylo CPU...a RAMky jsou taky docela spatny o proti ty grafice.....a ta deska s ty grafiky musi mit taky radost :D tady bych tu modrou smrt spis videl na sestave PC jako celku...... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.