kony1468626642 Odesláno Červenec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2011 čau mohli byste mi poradit.na netu jsem našel plno navodu jak vypalovat hry na xbox 360 ale zatim my žádný nefungoval xbox mám flashnutý vypaluju přes imgburn na verbatim nebo memorex. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 benassy2 Odesláno Červenec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2011 Jak ti hry nefungovaly ?Najela ti hra ale měl si černy obraz? nebo ti mechanika nepřečetla ani dvd?Musíš to popsat podrobněji.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bargud Odesláno Červenec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2011 čau mohli byste mi poradit.na netu jsem našel plno navodu jak vypalovat hry na xbox 360 ale zatim my žádný nefungoval xbox mám flashnutý vypaluju přes imgburn na verbatim nebo memorex. Takhle ti těžko někdo poradí...problému může být hned několik...Neuvádíš tvůj flash - třeba je ,,hodně starý... Může být špatná vypalovačka (pokud si udělal vše podle několika návodů, mohlo by to být vypalovačkou). Třeba máš nejnovější Dashboard (sry, neznám číslo :D) a nefunguje ti žádná hra... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kony1468626642 Odesláno Červenec 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2011 nic se nedělo. xbox dělal jako by tam žádé dvd nebylo. pc mi taky psal že dvd je prázdné ale kdýž jsem se podíval z druhé strany šlo vidět že tam něco je. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kony1468626642 Odesláno Červenec 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2011 flash mam nejnovější byl sem tam cca před měsicem.1 ano ale ostatní ne tu jednu sem vypaloval na pc a ty ostatví na notebooku ale na pc to ted vypálit nemužu protože mi to z ničeho nic začalo psat že tam nemám ovladač na mechaniku a mohl by požádat o naký návod na vzpalování. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bargud Odesláno Červenec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2011 Perfektní návod: http://console-forum.net/tema/86485-gt-vypalovani-vse-okolo-vypalovani-a-jak-spravne-vypalovat-lt?highlight=vypalov%E1ni+xbox Jinak na hry teď musíš mít Dashboard 12625 (na staré ne). Máš ho? Jestli máš nejnovější flash a vše jsi dělal podle tohoto návodu, nevím kde je problém..., snad jen pokud si nezkoušel hry s AP25, ty se myslím musí ještě v ABGX opatchovat... Že by vypalovačka? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kony1468626642 Odesláno Červenec 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2011 Dashboard 12625 mám až opravím pc tak to skusim na notebooku je asi blbá vypalovačka.dik Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Bargud Odesláno Červenec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Červenec 22, 2011 jj, takže to bude určitě vypalovačkou. To vše jsi měl ale napsat hned..., nejnovější flash a DB 12625... :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kony1468626642 Odesláno Červenec 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 23, 2011 jj dik už to jde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kony1468626642
čau mohli byste mi poradit.na netu jsem našel plno navodu jak vypalovat hry na xbox 360 ale zatim my žádný nefungoval xbox mám flashnutý vypaluju přes imgburn na verbatim nebo memorex.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.