Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Recommended Posts

• Odpovědi 1.3k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Odesláno

Ahoj.

Máte někdo zkušenost s hraním turnaje např. Liga mistrů v této hře? Mám trochu "problém" s Fifa 11, že si nemůžu zvolit např. Barcelonu a hrát s ní turnaj Liga mistrů, takže základní tabulka skupiny, postup, vyřazování s ostatními týmy podobného ražení. Nebo mám hrát celou sezónu za Barcu a pak se mi tato možnost odemkne?

Odesláno

Tý jo, tahle hra je opravdu asi ta nejpodivnejsi kterou jsem hral. Dnes jsem v UT odehral 4 turnaje, pokazde jsem prohral ve finale. Takze jsem svou snuru protahl uz na 15 prohranych finale v rade. Me uz to neprijde jako nahoda, kdyz pokaze jdu do finale s celkovym skore 18-3 z predchozich tri zapasu a potom prohraju proti jednoznacne nejhorsimu souperi, ktery tu hru sotva umi, ale stejne me vzdy porazi. :(

Navic jsem si vsiml a opravdu doporucuji si to zkusit, uroven tymu proti kterym hrajete postupne klesa, takze nejlepsi tym je v osmifinale a naopak ten uplne nejhorsi tym chytite ve finale.

Odesláno
Tý jo, tahle hra je opravdu asi ta nejpodivnejsi kterou jsem hral. Dnes jsem v UT odehral 4 turnaje, pokazde jsem prohral ve finale. Takze jsem svou snuru protahl uz na 15 prohranych finale v rade. Me uz to neprijde jako nahoda, kdyz pokaze jdu do finale s celkovym skore 18-3 z predchozich tri zapasu a potom prohraju proti jednoznacne nejhorsimu souperi, ktery tu hru sotva umi, ale stejne me vzdy porazi. :(

Navic jsem si vsiml a opravdu doporucuji si to zkusit, uroven tymu proti kterym hrajete postupne klesa, takze nejlepsi tym je v osmifinale a naopak ten uplne nejhorsi tym chytite ve finale.

mno je to divne..to se mi taky stalo několikrat ale zase posledni finale sem hral z typkem a to sem eště neviděl co ten tam předvaděl...prohral sem 2:6 ale mohlo to byt 2:20....opravdovy top player sevšim všudy..tak snas zase přiště:roll:

Odesláno
mno je to divne..to se mi taky stalo několikrat ale zase posledni finale sem hral z typkem a to sem eště neviděl co ten tam předvaděl...prohral sem 2:6 ale mohlo to byt 2:20....opravdovy top player sevšim všudy..tak snas zase přiště:roll:

Ne tahle hra je totalne ta nejhorsi uplne ze vsech her kompletne, ted jsem opet hral finale, projel jsem ho proti frajerovi, co mel agbonlahora atd. Tym s velice spatnym hodnocenim (prumer tak 78 ), dal mi ctyri goly, protoze mi neslo prihrat ani vystrelit ani nic takoveho, proste nic. Potom tam v 80. minute dal CR7, Messiho a Robbena. Najednou me to zaclo fungovat a dal jsem 2 goly. Tak tahle hra je opravdu jedna z nejhorsich. Vylozene nadrzuje slabsimu tymu a ted me to tak nasr***, ze si jdu takovy tym poskladat taky.

Odesláno

Opravdu mě to UT někdy dostává. Hraju sice na PC ale v tom rozdíl jak koukám není. Hraju proti týmu který je horší, i hodnocením, třeba ne o hodně ale je. Celý zápas ho tlačím, střely třeba 13-4, on z tech 4 střel dá 3 góly, já z 13 jednoho, i když jsou to kolikrát jasný tutovky. Nejlepší na tom je, že on s hráčema se špatným hodnocením dává góly z poza vápna, a ještě dál. Jeho golman chytí všechno, můj pustí i tu největší šmudlu. Tak co to je..

Odesláno

OK, tak jsem si poskladal tym jenom na rychlost a opet jsem prohral ve finale, tentokrat 7-0. Souper mel nejrychlejsi tym na celem svete, mam Agbonlahora a nedokazal jsem predbehnout ani Nestu, wtf. nejhorsi hra vsech dob. Souper 5x za zapas utekl obrancum s rychlosti 88+ s Kaka. Ten ma rychlost ani ne 80, co je to teda za stupidni hru, kdyz zalezi jen na hre, nejde o to, kdo ma jaky tym.

EDIT: Aha, tak ted jsem koukal do jeho profilu a on si koupil ten Season Pass za tech 2400 MSP. Takze uz vim, proc mu ta hra tak nadrzovala.

EDIT2: Tak jsem odehral dalsi turnaj a 3x mi to souperi ukoncili do 30. minuty, protoze jsem vedl 5-0 nebo 6-0. Strasne jednodnuche a opravdu mi staci tech 6, 7 sanci na 5 golu. :( Takze konecne vyhra v turnaji. :D

Odesláno
Uz me stvou ty trofeje v UT mam 82 % a uz se nemuzu pohnout :( a platit uz se mi za balicky nechce uz sem v tom za 1 000:(

Ty nejspis ani neziskas :D Uz jsem za balicky utratil zhruba 600 tisic coinsu a stale jeste toho IF hrace nemam. Ale kdokoli, kdo nehraje na achievy, tak to vytahne z prvnich 5 balicku. MSP za ne platit nebudu, coinsy dokazu vydelat normalne, ale nemam stesti. Zkusim zase tento tydek Happy hours, tak snad.

Jinak btw. s tim pace tymem se opravdu neda prohrat, hra mi nadrzuje takovym zpusobem, ze je to opravdu chvilemi trapne.

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu