nejvetsiborec Odesláno Září 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 22, 2011 jj, tak je tam, Rakusan, bronzovy, formace 5-2-2-1, pozice ST, tym SV Reid, liga A. Bundesliga, pocatecni cena 50000, kup ted nic. Diky moc :D jmeno tymu give up now :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henrybrno Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 nevim jestli to už tady bylo no doufám že takových fail uvidím co nejméně jinak to kazí hru. a fifa bude k prodeji 28 nebo 30? :D no mě psali z xzone že si mám pro hru dojít 27. září, tak snad tam bude, jelikož středa je svátek Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anubis1 Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 uz se da stahnout FiFA 12 - ZRY USA takze zatim jen pro JTAG Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronaldo Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 podle informaci by mela byt complex verze zitra nebo pozitri mozna nejakej release uz dnes vecer . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 Nerozumím, k čemu je v té hře to tactical defending. Když to mám zapnutý, tak soupeř drží míč kolem 70% za zápas a skoro vždycky prohraju. Takže já to budu mít určitě vypnuté, protože mě nebaví dívat se pomalu celý zápas jak si soupeř přihrává a potom dostat pár fiků, protože to s tím nejde ubránit. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Madridista* Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 Jde, ale musíš to umět ;) Třeba já to budu mít na PC vypnuté, ale až seženu xbox ovladač, tak si to zapnu ... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronaldo Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 presne tak jde to.Odehral sem v demu sice jenom par zapasu ale uz ted vim ze to nebude nic tezkyho chce to jenom cvik,sice sem cumel jak puk kdyz sem dostal v prvnim zapase trojku od barcy na profesionala ale sila zvyku a cviku a v plne hre bude barca na legendu zase trpet :cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 uz se da stahnout FiFA 12 - ZRY USA takze zatim jen pro JTAG to není pro JTAG to je NTSC verze...což je divné protože fifa byla většinou pouze RF... ale i tak dnes či zítra bych očekával PAL verzi... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 uz se da stahnout FiFA 12 - ZRY USA takze zatim jen pro JTAG a je to teda xgd2? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 a je to teda xgd2? není....... je to wave 13= LT 1,9 a výš a dash 13599 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 není.......je to wave 13= LT 1,9 a výš a dash 13599 No to je jako formule 2011 nebo cursed crusade,a ty mi běží... na http://www.rlslog.net/fifa-12-usa-xbox360-zry/ píšou : Running on IXtreme 1.91 no XDG3!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 Už je ke STAZENI na WF Pal verze... Edit : je psano PAL ale linky usa....region neni určenej Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Září 23, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 Už je ke STAZENI na WF Pal verze...Edit : je psano PAL ale linky usa....region neni určenej link PM please? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 No to je jako formule 2011 nebo cursed crusade,a ty mi běží... na http://www.rlslog.net/fifa-12-usa-xbox360-zry/ píšou : Running on IXtreme 1.91 no XDG3!!! ježiš proč mi píšeš že to není XGD3 když sem ti psal že to je xgd2 ?... link PM please? PAL VERZE NENÍ takže není nikde na stáhnutí .) PÍŠU TO VELKÝM ABY SE PŘEDEŠLO BLBÝM DOTAZŮM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 ježiš proč mi píšeš že to není XGD3 když sem ti psal že to je xgd2 ?...Ptal jsem se : a je to teda xgd2 ? Odpověděl jsi : NENÍ asi jsi to blbě přečetl.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 Není to XGD2:bash: Teda EA to uvadela na strankach při uvadeni NHL ve formatu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 Není to XGD2:bash: Teda EA to uvadela na strankach při uvadeni NHL ve formatu on to ví ,já to vím...bylo jen nedorozumění. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 uz sosam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 Máš NTSC/JTAG?:) BTW: už je venku i ps3 verze... stejně jako minulý rok...o cokoliv že další verze co vyjde bude PAL xbox ale špatný jazyk :d Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 Máš NTSC/JTAG?:)BTW: už je venku i ps3 verze... stejně jako minulý rok...o cokoliv že další verze co vyjde bude PAL xbox ale špatný jazyk :d no tak aspon neco ne ? :wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 a ty to hodláš stahovat?...to jsou jazky jako maďarština,slovinština atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 a ty to hodláš stahovat?...to jsou jazky jako maďarština,slovinština atd... no tak pokud by tam aspon byla aj tak jo,....pro to zahrani a az by byla cestina tak to hold sosnu znova...ja se na tu fifu fakt tesim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronaldo Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 nemela by nahodou byt fifa letos na xbox nejmin multi8 jako na ps3? nekde sem o tom neco cetl ale samy nezaruceny informace.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 aj v té verzi není ...:/ ne pouze na ps 3 a pc má milion jazyků :/.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 uz sosam... to si moc nezahraješ :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.