Ronaldo Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 tak ja stojim hlavne o aj a spanelstinu takze tak,pockam mozna na consolastope . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 ano a angličtina a španělština je v PAL anglické verzy...to je ta o které mluvím.ta která vyjde poslední(respketive před poslední poslední bude CZ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronaldo Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 v tomhle nemam prehled,ta teda vyjde kdy? myslim ta anglicka pal...ulet je to demo je normalne cz aj atd pohromade a normal hra daji k cestine naky rusaky a polsky..jak kdyby nekdo umrel kdyby to tam dali vsechno..nejde mi o komentar ale vzdycky se mi hraje lip sezona s cestinou navic tedka ta promakanejsi ikdyz anglicky samozrejme umim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 ted ctu vasi diskuzi...ta verze usa nejede i kdyz mam nej flash a db...? jde to docela pomalu,tak to asi skrecnu a pockam co se vyvrbi...:) cz nechci to je hnus..hlavne aby tam byla anglictina..taky se nemuzu dockat..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 tak ja stojim hlavne o aj a spanelstinu takze tak,pockam mozna na consolastope . o aj a ? ... to tě někdo píchl špendlíkem do prdele ? :lol: ted ctu vasi diskuzi...ta verze usa nejede i kdyz mam nej flash a db...? jde to docela pomalu,tak to asi skrecnu a pockam co se vyvrbi...:) cz nechci to je hnus..hlavne aby tam byla anglictina..taky se nemuzu dockat..:) ne, to je NTSC verze, potřebuješ PAL, nebo REGION FREE Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
efjay Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 Na LT 1.5 to asi nerozjedu co? Kdyžtak poraďte co mám dělat.. ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 Na LT 1.5 to asi nerozjedu co? Kdyžtak poraďte co mám dělat.. ;) koupit origo nebo přefashovat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 23, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 23, 2011 v tomhle nemam prehled,ta teda vyjde kdy? myslim ta anglicka pal...ulet je to demo je normalne cz aj atd pohromade a normal hra daji k cestine naky rusaky a polsky..jak kdyby nekdo umrel kdyby to tam dali vsechno..nejde mi o komentar ale vzdycky se mi hraje lip sezona s cestinou navic tedka ta promakanejsi ikdyz anglicky samozrejme umim. věř že tam stejně ta AJ nebude tolik potřeba .)...nevím tak do neděle by mohla Eng verze být.. a česká cca den až 2 po ofiko vydání.-.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Září 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 už to prý vyšlo, na UK foru to už stahují ti, co mají season ticket, počítám že do večera to bude ke stáhnutí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Ano o season tiketu se vý...ale nejsem si jistý jsetli už se vý jak z toho dělat iso...ale tak či tak počítejme že dnes/zítra :) BTW: PC verze je venku...zatím to jde fakt stejne jak minuly rok xbox ntsc Ps3 Pc xbox pal špatný jazyky xbox pal eng xbox pal cz až mě to straší :::D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Září 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 zatím to jde fakt stejne jak minuly rokxbox ntsc Ps3 Pc xbox pal špatný jazyky xbox pal eng xbox pal cz až mě to straší :::D já už chcu hrát! 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Však já taky :) snad poprvé se těším víc na MM než na online... ale jak říkám jestli to bude jako minulý rk tak tak neděle :/:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Nevíte někdo jak je to s počasím? ztvárnění deště bylo v 11 strašný,tady by to snad mohlo bejt lepší , když už konečně den vypadá jako den 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Déšt vypdal normálnmě a letos bude stejný/stačí použít YT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronaldo Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 to jakub: a odkud to hodlas stahovat? ja to vetsinou stahnu bud z piratu nebo jinyho torrentu a tam psali ze by to melo byt dneska nejpozdej..ta rf/pal eng,na xboxpirate sem nikdy nestahoval je to dost nepohodlny ty linky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 torrenty jsou strašný svinstvo... BTW na torentech to bude ve stejnou chvíli jako normálně. co je na lincích nepohodlnýho?:Du torrentu stáhnes a otevřeš v downlaoderu,u linků dáš ctrl + c a ono se to samo dá do downloaderu já to stahuju z WF kvůli S-R Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Rooney tak online FUT hrát budu :D ...ale musím začít nový club protože jsem přišel o všechny money :D a tak či tak potřebuju bronzový hráče na 4-3-3 a vygenerovalo mi to dva ST :( jen Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Září 24, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 nemáš ban? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 nemáš ban? ne prý to byla chyba EA že banovali a mě to taky zmizelo (:D) nevím proč ale jsem rád...teď budu mít týden free online pass a zároveň objednám 800msp na pass Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bart777 Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 chtěl sem rozjet FUT na těch stránkách od EA ale furt mi to háže abych si zakoupil fifu, nevíte někdo co s tím? Fifu mám předobjednanou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronaldo Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 tak ty linky pokud nemas premium nbo gold tak se stahujou vetsinou jeden na stranku/hodina,pul hodina jedinej kvalitni server kterej kdy byl je rapidshare tam se premium oplati jinde ne,fileserve,filesonic atd je hrozna sracka s prominutim,sice existujou downloadery co umi obejit tu cekaci dobu ale stejne torrent nahodim do klienta a pokud je tam dost lidi (jakote na fife bude hafo uz po chvilce) tak to do pul hodky mam a je po starosti :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 tak hraju plnou verzi hry, online je nepopsatelný zážitek :D fakt bomba, ten system postupů v h2h zapasech je super :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Viděli jste dnešní díl Re-play ? byla tam recenze na Fifu 12, dali jí 8/10 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Viděli jste dnešní díl Re-play ? byla tam recenze na Fifu 12, dali jí 8/10 Koukáte na tenhle podprůměrnej pořad? to snad nemyslíte vážně.Desetiletý děti by udělali lepší pořad...Samotnýmu RE-PLAY bych dal tak 1/10 takže soudit podle toho takhle skvělou hru je fakt nesmysl. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
forlanek Odesláno Září 24, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 24, 2011 Fifa dostala míň než 9/10 tak je hned Re-play špatnej pořad? :lol: za pár týdnů až budou recenzovat Pro Evo a to dostane lepší hodnocení než Fifa tak bude ještě horší že ? :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.