efjay Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 MU je lepší dáš to do Jdownloaderu a jede link cca 1-3 mega. :) Ale nemusíš tam i čekat?? Já to teď dotahal z Free Rapidsharu po jednom za hoďku, akorát u dvou souborů to chtělo čekat 20 sekund ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Nemusíš :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronaldo Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 to je divný,to musi mi rapidshare zas nejakou trhlinu v siti :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Poměrně rychle se dá part sosnout i z CZshare na free...300Kb/s ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 TAK JAZYKY English (default) Japanese German French Spanish Italian Polish Russian TAKŽE ŠPANĚLŠTÍÍÍÍNA TAM JÉÉÉ Poměrně rychle se dá part sosnout i z CZshare na free...300Kb/s ... SOUHLAS a zároveň v Jdownloaderu to dokáže stahovat i 10 linků najednou :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DANO1468625142 Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 No já mám sice zítra školu do 13:30 ale i tak :D (jsem an nástavbě a většinu času mám od 7 do 13/14 :D)ale i tak to utrpení :/ čekat...hlavně jakou mám radost že můžu hrát UT jinak abys chápal fifu jsem si plánoval koupit...pak jsem dostal ban a řekl si kašlu na to a koupil jsem si boty a teĎ jsem dostal unban a už nemám prachy :D...a když jsem si chtěl objednat MSP tak jsme zjistil že dostanu :D Hele, já jsem taky dostal banán(vtěch dnech srpen-září) a už mi ho taky zrušili. Zatím jsem ale žádné body a gold účet nedostal. Jak víš že dostaneš to dostaneš, případně kdy by to tak mělo být? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronaldo Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 TAK JAZYKYEnglish (default) Japanese German French Spanish Italian Polish Russian TAKŽE ŠPANĚLŠTÍÍÍÍNA TAM JÉÉÉ SOUHLAS a zároveň v Jdownloaderu to dokáže stahovat i 10 linků najednou :) chlape v te Rrod verzi? tam pisou eng,dutch a neco este jen :O Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Hele, já jsem taky dostal banán(vtěch dnech srpen-září) a už mi ho taky zrušili. Zatím jsem ale žádné body a gold účet nedostal. Jak víš že dostaneš to dostaneš, případně kdy by to tak mělo být? Protože MS ''odškodní '' všechny kterých se to týkalo a bylo tam že do pár pracovních dnů se to připíše/příjdou kódy v messages.a že nemusíme nci dělat jen počkat Poměrně rychle se dá part sosnout i z CZshare na free...300Kb/s ... ano tohle je výpis přímo z ABGX :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Září 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 V online nefunguje klasické bránění...Rooney online s tím můžeš kdykoliv. MS za tohle už nebanuje/nemůžeš protože nezjistí jestli máš novinářskou kopii /netestuješ apod...vydali zprávu na tohle téma MU je lepší dáš to do Jdownloaderu a jede link cca 1-3 mega. :) takže UT online-ranked nebo turnaje jsou s TD? A uz je kdispozici Online Pass? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronaldo Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 čas stahování: 1 rok :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SergioRamos Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 jakubgaluszka: chtěl jsem se zeptat, jak to je s tim banováním. Koukám, že máš flash hraješ palenku a jsi normálně online..když jsem si kupoval xbox, tak jsem slyšel, že když vlezeš na online a máš flash, dostaneš po čase ban. Ale vidím, že normálně hraješ.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DeviR1 Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Jsem na tom podobně :D Já mám čas stahování kolem 200 dní Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 takže UT online-ranked nebo turnaje jsou s TD? A uz je kdispozici Online Pass? Pokud je mi známo OP je k dizpozici vždy protože když tu hru spustíš řekne ať to zadáš nebo koupíš nebo využiješ týdení trial. ano všechno online je TD:) BTW: ČAS STAHOVÁNÍ 43MINUT :D :P...ale hrát to dnes nebudu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
onefootman Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 TAK JAZYKYEnglish (default) Japanese German French Spanish Italian Polish Russian TAKŽE ŠPANĚLŠTÍÍÍÍNA TAM JÉÉÉ SOUHLAS a zároveň v Jdownloaderu to dokáže stahovat i 10 linků najednou :) jako 10 free linků najednou? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Září 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Pokud je mi známo OP je k dizpozici vždy protože když tu hru spustíš řekne ať to zadáš nebo koupíš nebo využiješ týdení trial.ano všechno online je TD:) BTW: ČAS STAHOVÁNÍ 43MINUT :D :P...ale hrát to dnes nebudu díky, konečně nebude záležet jaký má kdo tým ale aspoň bude vidět kdo co umí! 8) já to mám stáhle do rána :) dojdu ze školy 14:30 valím do posilky a potom až večera pařit ! :D 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 :D já do fitka přestal chodit nedávno :D ...chodím často do práce(stěhování) takže není čas a i tam se člvoěk nadře a udrží se :D... No tak TD to udělá jenom těžší a na týmu bude stále záležet ,myslím tím ty ♥♥♥♥♥y s 5-2-2-1 a lennon/young/welcott... ale tak já vždy hraji s LdB 4* a potkávám dost nadupaný týmy a často dostanou...ale znáš to tým nedělá hráče. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SergioRamos Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 jakubgaluszka: díky za opodvěď ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Jinak letos si brousím zuby na drogbu :) už jen proto že bude stát tak 100k:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SergioRamos Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Aha, už to chápu fanoušek Barcelony, měl jsem si dříve všimnout, že má v ikoně toho skřeta-zakrnělého a nebude reagovat na Sergio Ramose. Tragéd katalánskej. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Aha, už to chápu fanoušek Barcelony, měl jsem si dříve všimnout, že má v ikoně toho skřeta-zakrnělého a nebude reagovat na Sergio Ramose. Tragéd katalánskej. Jo ty si Sergio ramos?aha... nereaguju na tebe protože si ♥♥♥♥♥♥ :) stačí použít hledání a odpověd nalezneš tohle je topic o fifě. a nespamuj tu tragéde :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SergioRamos Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 jakubgaluszka: samosebou, že bych odpověď našel také někde jinde, ale od věci to určitě na této diskuzi nebylo. Jinak se tvému chování po zjištění co jsi za fanouška nedivím. Barceloně v poslední době fandí drtiva většina tragédu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Září 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 Jinak letos si brousím zuby na drogbu :) už jen proto že bude stát tak 100k:) Drogba jsem viděl za 80k BIN, takže počítám kolem 70k BIN bude... :) to se mi líbí...je to pán... 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 jakubgaluszka: samosebou, že bych odpověď našel také někde jinde, ale od věci to určitě na této diskuzi nebylo. Jinak se tvému chování po zjištění co jsi za fanouška nedivím. Barceloně v poslední době fandí drtiva většina tragédu.¨¨Bože bože... 1.v této diskuzi je to úplně od věci.. fifa x ''jak hrát pálenky na live'' 2.kdo komu fandí je absolutně nepodstatné 3.barcelona pro mě není fandění ale láska fandím ji už 9 let což je vesměs půlka mýho života. 4.registroval ses tu v posledních dnech máš 6 postů a budeš mi tu říkat co jsme za člověka...paráda 5.JESTLI JEŠTĚ CHCEŠ PSÁT MOUDRA PM tady pouze spamujem. BTW: než začneš ano na Camp Nou jsme byl celkem 6x takže ne nejsem ''kde jaký nový fanoušek'' Drogba jsem viděl za 80k BIN, takže počítám kolem 70k BIN bude... :) to se mi líbí...je to pán... 8) lukaku drogba trošičku powaaaaa utok :D...síla 90+ :D Jinak se mi líbí jak každý teď kupuej třeba neymara za 30+ tisíc když tak za týden dva bude stát sotva půlku 84 není tak vysoký takže v balíčcích bude často :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Září 25, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 ¨¨Bože bože... 1.v této diskuzi je to úplně od věci.. fifa x ''jak hrát pálenky na live'' 2.kdo komu fandí je absolutně nepodstatné 3.barcelona pro mě není fandění ale láska fandím ji už 9 let což je vesměs půlka mýho života. 4.registroval ses tu v posledních dnech máš 6 postů a budeš mi tu říkat co jsme za člověka...paráda 5.JESTLI JEŠTĚ CHCEŠ PSÁT MOUDRA PM tady pouze spamujem. BTW: než začneš ano na Camp Nou jsme byl celkem 6x takže ne nejsem ''kde jaký nový fanoušek'' lukaku drogba trošičku powaaaaa utok :D...síla 90+ :D Jinak se mi líbí jak každý teď kupuej třeba neymara za 30+ tisíc když tak za týden dva bude stát sotva půlku 84 není tak vysoký takže v balíčcích bude často :D http://www.ea.com/intl/football/fifa-ultimate-team/show-off#iFgGHQz2bbuDM Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SergioRamos Odesláno Září 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Září 25, 2011 1. Místo deseti komentářů, ve kterých se snažíš ukázat jak jsi nad věcí a že rozdíl 2 200 příspěvku hraje jakousi kastovní rozdílnou roli mezi náma dvěma, jsi mohl odpověďet na můj dotaz. Na který, teď již od tebe pochopitelně odpověď znát nechci. 2. To by mělo být, ale hledal jsem diaknózu tvého tragického chování. 3. Nerozumím větě, přepisuji: "barcelona pro mě není fandění ale (láska) fandím ji. Myslím, že ji nerozumíš ani ty sám. 4. Že jsi se po tak krátke době co tady jsem, prezentoval tak jak ses prezentoval je tvůj problém. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.