romik Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Ja taky 20 zapasu normal, tak 25 v UT a 4 Pro Club a servery jsou nejmensi problem. Ve Fife 11 jsem problemy mel obrovske, hlavne v UT, tady nic.Jak se hazi ten rychly aut? Je tam ajch za to, zkousel jsem to asi 10 minut, ale ti moji pitomci vzdy zvedaji mic o par metru vedle? :( Jinak Pro Club se zda odladen, skoro zadne lagy ani problemy. :) kdy dáme zase klubíky, teď nemůžeš ? :) včera oba dva jsme daly 3 goly a 2 asistence :) jazyky myslím CZ, PL a HU Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Jasný to jsou texty CZ,PL,HU...mě jde přímo ten komentář...protože nevím kde je španělský například Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Jasný to jsou texty CZ,PL,HU...mě jde přímo ten komentář...protože nevím kde je španělský například ten je v anglicke verzi. hraješ kluby ? jakou máš výkonnost? :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Momentálně ne :) zatím jen UT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Momentálně ne :) zatím jen UT škoda, kvalitní hráči se vždy hodí... tak založ profíka ne? začínáme všichni :D jsme Czech team :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ronaldo Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 ultimate team me maximalne zklamal..hra jinak super,ale to co se deje v ut..hral sem ted o trofej s city a proste zapiskal proti me 3 nepochopitelny penalty za zapas + me dvakrat srazily ve vapne skluzem a nic,dál krasnej primak nechytatelnej v realu mi hart chytl ,,levou zadni,, a na druhe strane primak doprostred pelé malem pustil to nadrzovani je neskutecny a ikdyz mam prevahu v drzeni mice pres 70 % tak to je to kumst . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 škoda, kvalitní hráči se vždy hodí... tak založ profíka ne? začínáme všichni :Djsme Czech team :) No tak zkusím až se tam dostanu no :D...ale nemám headset...jaký pozice hledáte?mě je to nějak fuk :D:) ale zahraju pár offline zápasů ať sem i trochu zvýší OVR Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 No tak zkusím až se tam dostanu no :D...ale nemám headset...jaký pozice hledáte?mě je to nějak fuk :D:) ale zahraju pár offline zápasů ať sem i trochu zvýší OVR hele ideální by byla záloha nebo úplně super obrana, vyber si, jaký máš gamertag? přidám si tě a pošlu ti pozvánku do klubu na headset kašli, ja se s tím nemůžu soustředit na hru a brzdí to spojení, s borcem jsme včera hráli bez headsetu a pohoda Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 jakubgaluszkaCZ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 ok jdu si tě přidat :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peetee1468626549 Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Já jsem počkal až vyjde Cz verze a zahrál jsem nějakých 7 zápasů na světovou třídu a čekal jsem podle toho co jste tu psali že to bude horší těžší! V posledním zápase city proti Utd jsem těm červeným trpaslíkum pěkně dával, takže to je pohoda. Vidím to že se v ponděli regnu na livko budu mít měsíc nebo kolik to je zadarmo a potom bych koupil to roční livko ve slevě podle toho jak to bude vypadat a jake bude připojení, teď je na alze roční za 799. :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 kdo tu psal o světové třídě, zkus legendary s tactical defending a uvidíme Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peetee1468626549 Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 tactical defending je to že hraju bez toho abych držel to Ačko ne? :) je tam i jeden takový ajch myslím něco jako vyhrejte zápas s manualním bráněním myslím nebo tak něco. Jinak na legendary jsem sotva dal v 11 ale ok vyzva přijata du na to :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 pak napiš :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 počkej ty s ihrál světovou třídy s normálním bráněním?...ano tak to je jednoduché...dej si tam to nové a pak si pokecáme :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 jakube budeš dneska tak od 22h? borec psal že bude, tak můžem dát kluby, potvrdil jsi friend request? pošlu ti pak pozvánku do klubu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogaplayers Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Zdravím. Stáhl jsem si Fifu 2012 a když ji spustím,tak mi vyskočí hláška o updatu. Pochopitelně jsem jí odmítl. Ale.... Minulý týden sem si nechal udělat flash LT+1.9 a novej Dash. 13599. NHL 2012 mi normálně funguje bez problému. Mužete mi prosím pomoct?? Díkes Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 normálně to potvrď to je jen update hry. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogaplayers Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 NN to určitě ne...tím bych přišel o flash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 NN to určitě ne...tím bych přišel o flash mel jsem to taky..potvrd to..!! Nepremaze se ti nic Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogaplayers Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 a proč by mi to ale nabíhalo...takle sem už četl že to dělalo nhl a pak se smazal flash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 a proč by mi to ale nabíhalo...takle sem už četl že to dělalo nhl a pak se smazal flash Flash se maže jen při přechodu z 12625 a staršího na 13146 a výš . Když máš už nejposlednější 13599 , tak se ti nic nesmaže - kolikrát to potřebuješ ještě napsat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Říjen 1, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Tak, právě se mi daří, hraji s custom taktikou, za tottenham a mám sérii 11 výher v řadě, stejně bodů jako romik a divize 7 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogaplayers Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Flash se maže jen při přechodu z 12625 a staršího na 13146 a výš . Když máš už nejposlednější 13599 , tak se ti nic nesmaže - kolikrát to potřebuješ ještě napsat ? A proč to chce update?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Berbi 86 Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 Flash se maže jen při přechodu z 12625 a staršího na 13146 a výš . Když máš už nejposlednější 13599 , tak se ti nic nesmaže - kolikrát to potřebuješ ještě napsat ? mas recht...:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.