Berbi 86 Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 A proč to chce update?? proste to vyzaduje ta hra ty knedlo..!!!!!! stejne jako F1 2011..ty ti pak pojedou taky..a toro ma pravdu..kolikrat to chces napsat? proste dej ok..a pak muzes hrat...!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jogaplayers Odesláno Říjen 1, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 1, 2011 UUUFFFFF, díky lidi,tak už mi to jede,omlouvám se:-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 normálně to potvrď to je jen update hry. máš tam friend request už od včera, nemám ti jak poslat pozvánku do klubu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Říjen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 nechcete si nekdo zahrat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 rooney tak nam to vysvetli tady... byl jsi v online 1na1 tezce v minusu se zapasy v 9 a 10 lize a najednou cca 20 vyher za sebou 8 a 7 ? tady neco nehraje, takovy vykonostni vzestup u hrace, ktery byl tezce v minusu neni mozny, vysvetli to nejak racionalne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 a proč by mi to ale nabíhalo...takle sem už četl že to dělalo nhl a pak se smazal flash ty jsi fakt jantar :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
toro Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 A proč to chce update?? Pravděpodobně je to aktualizace soupisek hráčů . Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Tak, právě se mi daří, hraji s custom taktikou, za tottenham a mám sérii 11 výher v řadě, stejně bodů jako romik a divize 7 8) kde sezenu ten hack ktery pouzivas? :D :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Tak já mám momentálně šnůru 16-ti výher :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Tak já mám momentálně šnůru 16-ti výher :) potvrdis ten request konecne ?? :) nebo ho mam zrusit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Tak já mám momentálně šnůru 16-ti výher :) jasne, ale ty hrajes s naprosto neporazitelnym tymem proti hracum, kteri hraji hru nebo FUT poprve a jeste s pocatecnim tymem. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 tak pojĎte hrdinové http://console-forum.net/tema/130349-fifa-11-12-top-goals-xbox-ps3-a-pc?p=1157933#post1157933 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
georgin Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Chlapi, jsem v řiti. Včera jsme potvrdili ten update a konzole nabíhala jen na chybovou hlášku. Kámoš stáhl nějakou opravu na flashku a teď mi jdou jen originálky. Musím to nechat přeflashovat nebo se s tím dá něco dělat doma? Díky za info. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Tak uz me pekne sere ten FUT na webu, uz 2 dny se snazim pripojit, ale stale to pise, ze je prihlaseno moc lidi. Oni za to rozdavaji bonusy za prihlaseni. Povedlo se nekomu ted o vikendu tam prihlasit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peetee1468626549 Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 to jakub: ne já hrál s tactical na světovou třidu, a když jsem dal na legendární tak jsem to pěkně podělal poločas jsem se džel (0:0) a v druhém jsem dostal 5 :) takže potrenuju na světové třídě a pak to na legendární dám Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peetee1468626549 Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Chlapi jakou bych asi měl mít rychlost připojení abych mohl hrát bez sekání? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Říjen 2, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 pridejte si me - Tuningar20 a muzem zahrat! 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petiiik77 Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Na ultimate team se taky nemuzu prihlasit pro ten bonus :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Ja mam zrovna uz 20 minut loading zapasu v UT. :D Vidim jeho sestavu a toci se tam ten loading. :D Stihl jsem si udelat veceri, skouknout dil Dva a pul chlapa a stale loading. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henrybrno Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Tak uz me pekne sere ten FUT na webu, uz 2 dny se snazim pripojit, ale stale to pise, ze je prihlaseno moc lidi. Oni za to rozdavaji bonusy za prihlaseni. Povedlo se nekomu ted o vikendu tam prihlasit?mně to taky nejde, naposled se šlo přihlásit v pátek. Je to asi důsledek nástupu pcčkářů. Škoda, vždicky ve škole sem vybíral posily :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 2, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 2, 2011 Chlapi, jsem v řiti. Včera jsme potvrdili ten update a konzole nabíhala jen na chybovou hlášku. Kámoš stáhl nějakou opravu na flashku a teď mi jdou jen originálky. Musím to nechat přeflashovat nebo se s tím dá něco dělat doma? Díky za info. ano, potrebujes novy flash Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Romik jak si na live?měl jsem tam request od ''samoa'' Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Romik jak si na live?měl jsem tam request od ''samoa'' ChattyFc právě jsem si říkal že to pořád nepotvrzuješ :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vychos Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Obsahuje cz verze na xku dabing nebo jen ceske menu ? Kámoš dabing na PC právě nemá a mám pocit, že jsem něco o tom zaslechl, že bude lokalizovane pouze menu.Pro me by to byla idealni varianta, jelikož už mi českej dabing leze krkem :D.Diky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ládaví88 Odesláno Říjen 3, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 3, 2011 Vychos: Někde jsem četl, že tam je i cz dabing...tak ti bude lézt krkem dál :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.