ptq32 Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 ale pekne na picu. ten 1 přispěvek ani nekomentuju...omlouvá tě buď že ti je 11 nebo se divim že se svou inteligencí dokážeš zapnout konzoli... pokud ti k bránění stačí držet 1 tlačítko a bojovat stylem "kdo to líp zamáčkne" přepni si v menu z Tactical Defending na Legacy Defending...je vidět že v EA počitali stím že se najdou i takoví jednodušší zabijaci - poděkuj jim zato... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 molh by mi nekdo vysvetlit k cemu tam to takticke braneni vubec je? Stejnak kdyz to drzim de naproti me drzim to furt a on se mu sam od sebe ten muj vyhne a on ten protivnik sel jen rovne, co to je za kravinu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 taky s tím mám problém, byl jsem zvyklý hrát často s čistým kontem, teď dostávám i 3-4 branky :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 molh by mi nekdo vysvetlit k cemu tam to takticke braneni vubec je? Stejnak kdyz to drzim de naproti me drzim to furt a on se mu sam od sebe ten muj vyhne a on ten protivnik sel jen rovne, co to je za kravinu?je mi jasný že mě tu zas někdo bude nadávat...ale já s tímhle nemám problém...jo někdy minu ale je to o čekání...tohle bránění je nejlepší věc přidaná do fify od UT Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 je mi jasný že mě tu zas někdo bude nadávat...ale já s tímhle nemám problém...jo někdy minu ale je to o čekání...tohle bránění je nejlepší věc přidaná do fify od UT jak minu jako to mam furt drzet L2 a stat tam jak ten de.bil? Nebo ja nevim, vubec me to nejde tak se chci poradit. Jako kdyz hraju online tak frajer si udela vsechny moje hrace jen tim ze zahejba do stran a ja sem pak nasranej, jelikoz ve stary fife by vubec neprosel a tady si udela cely hriste jen zataceni do prava/leva, Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Ahoj, nahrál jsem přes flashku nejnovější update do Fify 12: http://www.xbuc.net/?details=FIFA%2012 A od té doby mi nejde načíst kariéra, save je nějak poškozený. I když flashku s updatem odpojím a vymažu cache na HDD tak je save poškozený. Neví někdo co s tím? Syn má kariéru už docela poctivě rozehranou a teď jsme s z toho na prášky... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BigTomik Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 někde jsem četl že ve 12 je i liga mistru? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Madridista* Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 No to bylo i v 11 v kariere od 2 roku kdyz si dobry .... to je champions cup nebo tak neco ... ;) ale neni tam ikona ligy mistru atd .... Tu ma PES :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 Nikdo neví v čem může být problém s poškozenou uloženou pozicí kariéry a jak to opravit? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henrybrno Odesláno Říjen 12, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 12, 2011 tak se musim pochlubit, na pátej pokus sem vyhrál ve finále 3:0, borec mě celej první poločas drtil, ale vyhrál sem poločas 2:0, druhej poločas sem zjistil jak na něj a hrál sem na protiútoky, druhej poločas sem ovládl. Lidi furt si nestěžujte. Záleží jenom na vašich schopnostech a chystrosti. Mně vždicky udělá nauvěřitelnou radost porazit nějaký top team, tam je vidět že borec do toho investoval slušný prachy, jinak by takovej tým nikdy nevyhrál. Pokud od začátku zápasu vidíte, že nemáte šanci protivníka přehrát, zalezte do ulity a čekejte, vždicky se ze dvě šance dostaví. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptq32 Odesláno Říjen 13, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 13, 2011 kdyby měl někdo zájem dát h2h match tak request na MouldyFuture416 :arrow:8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
KoubaS Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 rozhodčí jsou nejhorší... bud nepísknou jasnej faul neco piskaj uplny mrdky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 rozhodčí jsou nejhorší... bud nepísknou jasnej faul neco piskaj uplny mrdky Hahaha, :D. Sdilim tvuj nazor. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henrybrno Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 nevíte čím to že hraju furt venku, odehrál sem 130 zápasů a z toho tak 5 na domácím hřišti Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 Dneska sem hral online asi tak 10x jsem trefil konstrukci branky , a prohrál jsem 3:0 po golech hlavičkou! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 Dneska sem hral online asi tak 10x jsem trefil konstrukci branky , a prohrál jsem 3:0 po golech hlavičkou! klasika, ja taky vetsinou celej zapas tlacim samy tycky a frajer si pak de jednou na branu a da gola. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 14, 2011 delete......................... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 romik - Napsal jsem ti několik PM + email... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henrybrno Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Nikdo neví v čem může být problém s poškozenou uloženou pozicí kariéry a jak to opravit?ja už sem měl asi tak pět poškozených uložených pozicí v kariéře. U mě je to tím, teda aspoň si myslim, že obnovím soupisky, potom se mi kariera vy****. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 ja už sem měl asi tak pět poškozených uložených pozicí v kariéře. U mě je to tím, teda aspoň si myslim, že obnovím soupisky, potom se mi kariera vy****. četl jsem že právě obnovení soupisek to spraví, že to poškodí editace taktik a následné uložení hry. Zkoušel jsem plno věcí ale nic nepomáhá, je to posr... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henrybrno Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 četl jsem že právě obnovení soupisek to spraví, že to poškodí editace taktik a následné uložení hry. Zkoušel jsem plno věcí ale nic nepomáhá, je to posr...Takže nemám hrát s upravenou taktikou, ale jen s těmi základními? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Madridista* Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 mě to dělalo obnovenými soupiskami ; Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Mě to nefunguje ani na jednu možnost, upravené i default taktiky, upravené i default sestavy, všechno špatně, stále poškozený save který při pokusu o načtení zamrzne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Madridista* Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 ale kdyz si soupisky uz zmenil a vratis to zpatky, tak ti to nepomuze .... save uz byl poskozen ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Říjen 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 15, 2011 Mám to všechno zazálohovaný na flashce a i když použiju soupisky změněný nebo i obnovený tak to stejně nejde. Na obě možnosti je save soubor poškozen a nenačte se... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.