ptq32 Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Náhodou už jsem přišel na to, jak si nastavím vlastní taktiku, abych ji nemusel pořád nastavovat před zápasy. Ještě tu formaci a sestavu, nějak to jít musí, ne? ee nejde,musiš vždy znovu...pošlu request a uvidime:)takovou smulu nemužeš mit..:cheesygrin: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maja75 Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Tak už jsem si přenastavil SEMI na assisted a všechno co mi dřív lítalo na brankáře nebo těsně vedle brány končí v síti:roll:. Snad to není nějaká srabárna, jak hrjete vy? Na assisted či na semi nebo manual?:roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Tak už jsem si přenastavil SEMI na assisted a všechno co mi dřív lítalo na brankáře nebo těsně vedle brány končí v síti:roll:. Snad to není nějaká srabárna, jak hrjete vy? Na assisted či na semi nebo manual?:roll: ale to ti funguje jenom v offline hraní ne? já hraju tak jak to bylo nastavený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 tohle jde nastavit i pro online hru, mrkni do nastavení ovládání ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Říjen 19, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 19, 2011 Náhodou už jsem přišel na to, jak si nastavím vlastní taktiku, abych ji nemusel pořád nastavovat před zápasy. Ještě tu formaci a sestavu, nějak to jít musí, ne? tak si to nastav ty taktiky formace atd.. v nastaveni tymu ne? jako ze tomu urcitými tymu zmenis zakladni soupisku formaci atd.. a ze to takhle budes mit v on-line tak i v napr. ve vykopu nebo i v kariere (pokad to nezmenis)- Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ptq32 Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 tohle jde nastavit i pro online hru, mrkni do nastavení ovládání ;) a jak hraješ ty? ja sem nechal default.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 a jak hraješ ty? ja sem nechal default.. já mám ovládání nastaveno již několik let stejně :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boosteR. Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 Ahoj lidi, prostě se nudim a když někdo bude chtít se mnou dát hru, tak můžem :). boosterr1 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 Ahoj lidi, prostě se nudim a když někdo bude chtít se mnou dát hru, tak můžem :). boosterr1 tak si mě přidej :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 Dáte někdo Fifu?!Kdyžtak ---> GT:Mendlik11 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
boosteR. Odesláno Říjen 20, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 20, 2011 Mendlik poslal jsem a kdo bude chtít, tak boosterr1 !!!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ultimate7th Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 ted me ve fife chytl nervák v H2H a nasazel jsem si 34 golu ;):D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Haja Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 ahoj mam dotaz v ultimate teamu jaky jsou rozdily v tech hracich kdyz se treba lesknou nebo maji cernou karticku atd... diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maja75 Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Ahoj, jak přinutím brankáře aby vyběhl z brány? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 podržíš "Y" Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 Ahoj, jak přinutím brankáře aby vyběhl z brány? Jak dlouho držíš, tak dlouho vybíhá. Zkus to používat třeba na rohy při centrech ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maja75 Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 OK, díky hned to vyzkouším:D. Hlavně až na mě půjde útočník sám. To furt stál zalezlý v bráně a čekal na gola:cry:. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maja75 Odesláno Říjen 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 A nechce někdo dát dnes večer (cca. 22.00) zápas a poměřit síly? Jsem amater, hraju 8 divizi. Ale kdyby se našel nějaký profesionál a dal mi školu, tak by to taky nevadilo. Neumím dávat goly. Mám tak 15/9 střel a jenom 0- 2 goly. Soupeř většinou dává 50% střel na bránu. GT: NitramMaja Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rooney10 Odesláno Říjen 22, 2011 Autor Nahlásit Share Odesláno Říjen 22, 2011 A nechce někdo dát dnes večer (cca. 22.00) zápas a poměřit síly? Jsem amater, hraju 8 divizi. Ale kdyby se našel nějaký profesionál a dal mi školu, tak by to taky nevadilo. Neumím dávat goly. Mám tak 15/9 střel a jenom 0- 2 goly. Soupeř většinou dává 50% střel na bránu. GT: NitramMaja přidej si mě... Tuningar20 , kolem 10 určo zahrajem... ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peetee1468626549 Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Muže mi někdo vysvětlit proč když si nastavím ty ruky tak z 20 zápasů se kvůli nim kope na mě 15 penalt a já kopu max 1?? :!: A proč muj virtuální profík neumí dát přihrávku patičkou RB+A když má kličky na 5 hvězdičkách a udělá každý trik. :? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 bože...teď jsem hrál s nějakým čechem...samozřejmně jako každý druhý RPL s 90+ pace hráči...ale to necháme to by se dalo překousnou ale že mi ve dvou zápasech pokaždý vypadnou servery...za to bych ničil...nejhorší že tohle se mi stává jen proti s lidem s přátel... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezokokotar Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Jemu se asi nelíbí že hraju stejně jako on akorát používám více hráčů a nedělám zbytečné kličky a proto jsem pokaždé vyhrával než mu údajně vypadly servery... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda66 Odesláno Říjen 25, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 25, 2011 Jakou máte nainstalovanou poslední verzi patche pro FIFU 12 CZ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Opravdu tato hra je ta nejhorsi mrdka vsech dob, tohle se proste neda hrat. Hra nefunguje, nereaguje, vsechno je uplne na nic. Prihravky jdou jinam nez mackam, hraci nebehaji. Nebo nevim proc uplne unaveny hrac, ktery nema ani milimetr v energii, ve 120. minute presprintuje odpocinuteho Agbonlahora. Navic strely litaji uplne spatne. Vsechno spatne, navic hraci Fify jsou jednoznacne ti nejhorsi, se kterymi jsem se na Xboxu setkal. :( Navic jsem dostal gol po rohu, kdy se mi hrac naprosto odmitl hnout, jen proto aby souper dal gol. Navic nedohral jsem vcera turnaj, skoncil jsem ve finale, dnes si rikam dohraju to finalu, a ejhle v turnaji jsem vubec nebyl, stalo se mi to uz potreti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Říjen 26, 2011 Nahlásit Share Odesláno Říjen 26, 2011 Opravdu tato hra je ta nejhorsi mrdka vsech dob, tohle se proste neda hrat. Hra nefunguje, nereaguje, vsechno je uplne na nic. Prihravky jdou jinam nez mackam, hraci nebehaji. Nebo nevim proc uplne unaveny hrac, ktery nema ani milimetr v energii, ve 120. minute presprintuje odpocinuteho Agbonlahora. Navic strely litaji uplne spatne. Vsechno spatne, navic hraci Fify jsou jednoznacne ti nejhorsi, se kterymi jsem se na Xboxu setkal. :(Navic jsem dostal gol po rohu, kdy se mi hrac naprosto odmitl hnout, jen proto aby souper dal gol. Navic nedohral jsem vcera turnaj, skoncil jsem ve finale, dnes si rikam dohraju to finalu, a ejhle v turnaji jsem vubec nebyl, stalo se mi to uz potreti. neplač, je to o zvyku :D dostaneš to do ruky, sice taky dost prohrávám, ale baví mě to protože už se musíš setsakra snažit abys nedostal osmičku :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.