romik Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 To je přesně to, co jsem psal. Méně je někdy více. Rozdíl je zřetelný... koncovka. Tvoje kvalita zakončení 75%, soupeř 100%. Někdy to tak prostě je, že to mužstvu sedne a padá tam vše, jako mě teď v 5. lize, chyběl mi jeden bod na postup do 4. a vyhrál jsem 5:1 proti Španělsku. Další zápas už ve 4.lize Někdy zase 1:0. Někdy nedám góla z ničeho, i když šancí mraky, vím přesně co myslíš, ale tohle se mi líbí. Líbí se mi, že každý zápas je jiný. Chceš po hře rutinní průběh zápasu, to si pusť starší ročníky a budeš spokojen. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mendlik18 Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Je to vec nazoru, ja bych osobne radsi, kdyby ta hra nebyla takova arkada. Preci jen je to hra a ta by mela byt o skillu. Fifa 12 bohuzel neni, prijde mi to jak vyherni automat ve sport baru s trochu vetsi sanci na vyhru.Prikladam uzasny screen uzasneho finale turnaje. Jen mimochodem, po poločase jsem vedl 5-0. A v druhem poločase jsem šel 5x sam na brankare a 2x jsem strilel do prazdne, ale netrefil jsem se. Me uz to nenastve, protoze jsem si uz zvykl. [ATTACH=CONFIG]14617[/ATTACH] Sorry za kvalitu, ale takto vypada finale kazdeho meho turnaje. :D EDIT: Tak ted jsem odehral dalsi finale, prohra 2-1, souper mel rychlejsi stopery nez ja Chicarita a Benta. Mel stribrny tym z francouzske ligy a vzhledem k tomu, ze jsem velice zvedavy clovek, tak mi to nedalo a zkontroloval jsem jejich staty. Jeden má rychlost 69, druhý 66. Myslim si, ze by meli kompletne prekopat vyuku matematiky, protoze my jsme se vzdy ucili, ze 92 > 66. V pripade EA je to naopak. Ale tahle hra opravdu neni arkada, to v zadnem pripade. Je to obycejny vyherni automat. Navic by me zajimalo, kolik z vyvojaru EA dokoncilo zakladni skolu. Myslim si, ze jich moc nebude. Však tam máš po poločase 3:4 a ne 5:0 :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Listopad 8, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 8, 2011 Však tam máš po poločase 3:4 a ne 5:0 :lol: Lol to jsou penalty a ne po polocase. Tak to je fail. Zkus se podivat po zapase, az nejaky odehrajes. :D to Romik: Rutinni prubeh nechci, ale nechci aby mi hraci z niceho nic usnuli pri zapase. Ale to neni o klidu v zakonceni ale o golmanovi. Hlavne ta hra je opravdu moc arkadova. Pokud je to realne, tak Manchester City i vsechny ostatni kluby na svete jsou uplne padle na hlavu, ze si vsichni nekoupi Goberna. Protoze ten je lepsi nez Nasri a David Silva dohromady a jeste o nekolik trid vys. Jenom tak pro zasmani a zaplakani. Tady je muj 3-hvezdickovy tym se kterym jsem jen jednou v tom turnaji prohral. Viz ten vtipny screen. :D http://www.ea.com/uk/football/fifa-ultimate-team/show-off#cEQJWqwWbbWu3 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maja75 Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Když už jsu nakousl ultimate team, nikde jsem nezjistil, jaký je rozdíl mezi kartičkami hráčú. Některé kartičky jsou obyčejné (bronzové, stříbrné a zlaté) a pak tam jsou ještě v každé skupině "leské a černé". Co značí tyto karty, když celkové číslo je výkonnost - na toto číslo nemá barva karty vliv. Takovéto karty jsou i cenovně někde jinde. Jaký je třeba rozdíl mezi 64 bronz, 64 lesklý bronz a 64 černá karta? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Maja: to jsou zkrátka podle mě rare karty, něco jako vzácné kousky :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maja75 Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 A mají nějaký vliv na výkonost hráče? Jaký? Přece si je nebudu kupovat za těžký prachy, když ty karty i s lepšími čísly jsou levnější. Když se podívám na ostatní tým of week, tak je každej kupuje i když mají horší čísla. Proč? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Tebe jsem si přidával, ale nejsi schopen potvrdit request Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maja75 Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Mam změnu GT - Nitram1512 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maja75 Odesláno Listopad 9, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 9, 2011 Tak zase mám o čem přemýšlet. Hraji ultimate team a zajímalo by mě, co vůbec znamenají čísla u hráčů na kartičkách. Dosud jsem si myslel, že je to výkonostní číslo hráče, které je dáno průměrem jeho šesti hodnot (pace, dribbling atd...). Ovšem tomu tak není! Co je tedy směrodatné pro výkon hráče - jeho hodnoty (běh, střelba, dribbling, hlavičky, bránění, nahrávky), nebo jeho "výkonostní" číslo? Ví někdo? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezokokotar Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Výkonnostní číslo znamená jak je hráč dobrý a skládá se ze VŠECH atributů a ne jen z 6 hlavních... Na netu si však všichni lidé vybírají hráče podle rychlosti např. si koupí raději hráče který má 60 výkonnost ale má rychlost 93 než hráče který má výkonnost 84 a má rychlost 85. Teď trošku od jinud dnes jsem hrál s hráčem který má GT: Bejck první zápas jsem prohrál 2:3 což by mi vůbec nevadilo, ale zprva mě naštval herní styl pouze lb-Y opravdu nic jiného nedokázal nuže jsem si řekl sice jsem byl naštvaný ale dal jsem si odvetu jenže když jsem si vybíral tým a uviděl jsem u něj že má 1 hosta tak jsem celkem začal zuřit a vzal jsem si Barcelonu a nevím jestli se mi to zdá, ale prostě se mi zdá neporazitelná pokud někdo fifu alespoň trochu umí tak jsme hráli 2 zápas a záhadě jsem vyhrál 7:1 a 6:1... Tato hra je opravdu špatná, ale opravdu nejvíce mě štve že musíte opravdu důkladně kontrolovat jestli tam protivník náhodou nemá guesta... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 Hra je skvělá, jen to chce umět Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Listopad 10, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 10, 2011 souhlasím s romikem, je to super reálné...ten zápas poskytuje mnoho reálných situací, hráči nejsou roboti, ale dělají chyby...stejně tak rozhodčí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maja75 Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Jo a právě proto ji ještě hraju, i když mi to moc nejde:). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dezokokotar Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 souhlasím s romikem, je to super reálné...ten zápas poskytuje mnoho reálných situací, hráči nejsou roboti, ale dělají chyby...stejně tak rozhodčí Jistě je super reálné že se míč nikdy neodrazí do volného prostoru, vyloženě to vidím při každém zápase např. v premier ligue nebo že hráči kteří mají 60 jsou stejně dobří jako třeba nasri atd., ale tuto představu vám brát nebudu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 souhlasím s romikem, je to super reálné...ten zápas poskytuje mnoho reálných situací, hráči nejsou roboti, ale dělají chyby...stejně tak rozhodčí Ano realne situace to je pravda. Treba frajer si proti me nastavil vsechny hrace pri rohu na polovinu a jen jednoho na blizsi rok vapna. Centrem na nej rozehral, zpracoval a presnou strelou vystrelil a dal mi takto 3 goly v zapase. Hrac mel hodnoceni 62. Strely 52 a presto trefil 3 ze 3, zatimco Tevez, ktery ma strely 87 se netrefi ani do prazdne brany. Navic pri tom rohu nikdo z mych toho hrace nebranil. Muzu se zeptat jak moc si myslite, ze je tohle realne? Ze pri rohu bude na me polovine jen jeden hrac a vsichni moji hraci jsou minimalne 5 metru od nej. Skoda, ze jsem tohle nikdy v realnem fotbale nevidel. Chyby rozhodcich je druha vec, tak hra je proste tak strasne daleko od reality, jak jen muze. Brutalni a umyslny faul skluzem na druhe strane hriste je pouze za zlutou? Tohle vam opravdu prijde realne? Nebo kdyz brankar vybehne z vapna a sestreli vam hrace a rozhodci mu jen malokdy da zlutou natoz cernovou? Ja vam to neberu, kazdy ma svuj nazor, ale tohle je opravdu tragicke. A pokud nekdo prohlasi o teto hre, ze je realna, tak by se mel asi nad tou hrou opravdu zamyslet. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Já tyhle problémy nemám, takže nemůžu sloužit :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Listopad 11, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 11, 2011 Tak to si stastny clovek, asi nepotkavas takove blbouny jako ja. To je neco strasneho, co ty lidi dokazou. :( V tom UT je to jeden horsi nez druhy. I kdyz predevcirem jsem byl velmi prekvapen, hral jsem 10 zapasu a normalne 1 z tech souperu nemel brazilsky tym. :) Velke prekvapeni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
henrybrno Odesláno Listopad 14, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 14, 2011 Mě UT přestal bavit, tak sem začal hrát kariéru za Oxford a našel sem chybu ve hře. V lednu jsem kupoval jednoho hráče z PSV, který měl 17 let. Zajímalo mě, jestli měl na začátku 16 nebo už 17 let, tak jsem hru vypnul, a podíval do nastavení, kolik má na začátku let a měl 16. Tak si říkám vpohodě, 18 mu bude až za sezonu. Jenže jsem odehrál asi 5 zápasů a už má 18 let. Takže hráč asi za 8 měsíců v kariéře zestárl o 2 roky. Celkem mě to naštvalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peetee1468626549 Odesláno Listopad 15, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2011 henrybrno: Ve Fife 11 jsem se za Oxford během 4 sezon dostal do 2. ligy, potom vyšla 12 tak jsem toho nechal. :roll: Ale to co chci je říct Vám něco na co jsem přišel a podle mě to tak je. V kariéře na mě už několikrát za zápas byly nařízené třeba i 3 penalty :roll: A první vždy letěla doprostřed, druhá do leva z brankářového pohledu a 3. taky do leva možná to není pravidlo ale stalo se mi to 4x po sobě a na tom něco bude, odzkoušejte to a pokud lžu tak to sem napište :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peetee1468626549 Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 OK asi to není pravda :D včera jsem hrál a ne :D ale něco na tom je :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tomati Odesláno Listopad 16, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 16, 2011 zdravim...chci se zeptat jestli někdo nemá nějakej tip na nastavení hry, aby rozhodčí pískali více fauly. ve vápně mi skosí hráče a hraje se dál bez odpískání. díky za odpovědi Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 Tak takove nastavani tam asi neni. Ti rozhodci jsou opravdu priserni, me se treba stalo, ze jsem 3x obihal brankare v jednom zapase, on me pokazne chytil za nohu a ja jsem se tam vysekal, rozhodci nepiskl ani jednou. Nezbyva nic jineho, nez se s tim smirit. Me na rozhodcich stvou ty karty, brutalni skluz na druhe strane hriste za zlutou? Takova perlicka, hrali jsme s kamosem proti sobe a sli jsme az na penalty, rekli jsme si budem to kopat jenom doprava. Oba jsme s brankarem skakali na tu stranu a ja vyhral 4-1? :) Opravdu spravedliva hra :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Listopad 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 17, 2011 zdravim...chci se zeptat jestli někdo nemá nějakej tip na nastavení hry, aby rozhodčí pískali více fauly. ve vápně mi skosí hráče a hraje se dál bez odpískání. díky za odpovědi Mám úplně opačný pocit, sudí píská jako penalty i čisté zákroky :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brain32 Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 Mě nakonec ke koupi přinutily recenze na http://www.levnehryps3.com/ a http://www.levnehry.info/ a jsem zato rád hra je skvělá!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Listopad 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2011 ta hra je fakt divná, teď jsem prohrál cca 10 zápasů skoro za sebou... nechce se mi věřit, že bych byl najednou až tak z formy, prostě ti hráči tam najednou stojí jak puci a nedají si ani přihrávku... zajímavé Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.