Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

FIFA 12-Obecná diskuse

Rooney10

Recommended Posts

• Odpovědi 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

30kč...tvl uf už jsem se lekl znán i ♥♥♥♥♥y co za to dají stovky...tak když už tak si kup coins...nic špatnýho na tom nevidím někdo hold nemá čas trávit hodiny tradováním...a a pár stovek tisíc stojí jako piva na sobotu D:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Je to pouzitelny ale vsechni se da najit na netu, takze vyhozenych 30 Kc, ale tipek prodava i coiny :D

To by me zajimalo za kolik. Jinak jsem prisel na zajimavou vec, turnaje v UT jsou klasicke vyhraj 4 zapasy v rade. Zajimalo by me, jaka je sance, kdyz hraju stale proti nahodnym souperum, ze kazdy svuj 4. zapas prohraju. :)

Odkaz ke komentáři

Zkoušel jsem to, a píše mi to 3 kroky, z nichž první je koupit Fifu, nenašel jsem možnost to přeskočit. Chtěl jsem to vyzkoušet only PC metodou, jeden účet přes FUT web app, a druhou přes PC Fifu normálně. Ale nemůžu se dostat přes ten první krok.

Odkaz ke komentáři

Ja jsem si toho uzil dost ve Fife 10. Potreboval jsem za poslednich 14 dni vydelat asi 160k coinsu, abych ziskal ajchy nez vypnou servery. Nastesti jsem to stihl a servery dnes rano jiz nesly. :D

Jen chci upozornit, ze timto porusujete ToS, takze by vas EA mohlo i zabanovat. Takze radeji na vlastni riziko.

Odkaz ke komentáři

Mě by se taky hodily nějaké coinsy. Mám mužstvo poskládané z hráčů okolo 5.000. Když vidím ostatní co mají za squadry tak se mi chce brečet. A to k tomu i obchoduju, levně nakoupím, draho prodám a pozdě platím faktury. No, a coins nikde, na hráči vydělám tak 500. Jiný účet k tomu zakládat nebudu. Ještě by mě zajímalo co znamenají položky v konečném součtu za odehraný zápas. Completion award mi je jasný, Skill bonus - asi za počet předvedených triků, nevím a poslední DFN Modifier. Ten mám pořád x0.9. Myslel jsem si, že je to podle soupeře, kdo má lepší squadru. Ale když vidím sílu ostatních mužstev, většinou 84 a více, kde mají hráče za 30.000 coinsů a více, a já squadra 80 a hráči okolo 5.000 coinsů. Proč mám DFN Modifier menší než 1, tak přicházím o coins, kterých moc nemám. Ví někdo?

PS: Se mnou, jako slabším soupeřem jste určitě nikdy neprohrály, protože jsem se ani do finále nikdy ani nedostal :-).

Odkaz ke komentáři

DNF modifikator je podle toho, jestli dohravas zapasy, pokud dohrajes vsechny sve zapasy a budes mit stesti, ze ti nepadaji servery, tak budes mit 1,25.

Skill Bonus je za vstrelene goly, obdrzene goly, pocet rohu, presnost prihravek, pocet strel, ciste konto atd.

Ja mam 3 tymy, nejlepsi me stal zhruba 350 tisic coinsu, nejhorsi me stal 20 tisic a je o hodne hodne horsi, ale presto s nim problem v turnajich nemam. S mym prvnim tymem jsem turnaj vyhral z 20 pokusu jen jednou. S tim nejslabsim 3x z 5 pokusu. Nevim, kde je chyba. Ale vzdy kdyz hraju turnaj, vyhraje horsi tym. Kdyz hraju normalni zapasy mam snuru asi 30 vitezstvi v rade. Tam je to naprosto normalni. :(

Vydelas 500 na hraci, to je malo, ale pro zacatek dobry. Ja treba koupil 10x IF Johnsona za 40k/kus, a prodal ho po 70k, takze ctvrt mega v plusu. :D

Odkaz ke komentáři

DNF modifier je "Did not finish" modifier, maximálně můžeš mít x1.25, za každou hru v které se odpojíš ztrácíš, za každou kterou dohraješ získáš. Je to za každý zápas + nebo - (záleží jestli leavneš) změna o 0.02

///Borec byl rychlejší :)

Odkaz ke komentáři

Děkuji. A platí to i pro nedohraný zápas, ze kterého uteče protihráč. Já totiž všechny zápasy dohrávám. Je pravda, že někdy mi server vypadl, ale to bylo vzhledem k počtu odehraných zápasů minimálně. Přesto mám 0.9. Pokud bych byl takto postižen za nedohraný zápas ze strany protihráče, sice by to tomu mímu číslu možná odpovídalo, ale bylo by to nefér.

Odkaz ke komentáři

Mám AJ verzi hry. Chtěl bych češtinu, nedá se někde stáhnout a hodit třeba přes flashku? Díky...

Nejde, ja mam zase CZ verzi a rad bych AJ. Ta cestina je uplne nejhorsi, navic je spatne prelozene zraneni v UT a dost to komplikuje hrani. :(

Jinak dnes jsem asi prekonal rekond, hral jsem proti frajerovi, co mel tym o 2 hvezdicky min, a skoncil jsem s 23% uspesnost prihravek. :D Jsem myslel, ze tak malo ani dat nejde.

Odkaz ke komentáři

Když střílíš z každé pozice, tak se fakt nemůžeš divit, že ta úspěšnost zakončení je nízká, to zase nechápu já, ale souhlasím, že někdo se zakope před brankou, lítají tam loženky a prostě ne a ne dát fíka, ale z 23 střel musí minimálně 3 skončit v síti :)

Odkaz ke komentáři

Souhlasim s petiiikem dnes jsem hrál zápas prohrál jsem 2:2 a 9:8 na penalty měl jsem 27 střel z toho 21 na bránu, ale kvůli romikovi jsem chodil a střílel max. z penalty ale bohužel jeho 1 střela je víc mimochodem byla to střela ze 45 metrů přehazovačka přes hlavu a střela golman asi zakopl o drn a pustil to. 2. gol byl také krásný tentokrát tipuju 35 metrů a přesnou střelou k tyči která 3x spadla na zem. Ty goly mi dal s Kalou-em a v bráně mam Akinfeeva.

Teď k penaltám 2x jsem skákal na druhou stranu než mi skočil golman a trefil jsem čistou spojnici a z jedné střely mi pasly 2 tyče.

Můj závěr je,že ta hra nadržuje pouze těm kteří tuto hru vůbec neumí nebo si zakoupili svůj EA pass.

PS: jestli si to někdo chce ověřit jak hraju tak si mě přidejte a zahrajem, ale nejsem si jistý jak moc bude hra nadržovat.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu