nejvetsiborec Odesláno Prosinec 17, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 17, 2011 Tak ten handicap je neco strasneho, mam v UT tym 85 prumer zakladni sestavy z 15 turnaju jsem vyhral jeden. Potom mam tym s overallem 76 a z 11 turnaju jsem ten turnaj vyhral 10x. Jestli nekdo tvrdi, ze ta hra nikomu nenadrzuje tak ji asi vubec nehraje. Ta hra proste naprosto jednoznacne nadrzuje horsimu, nebo proc kdyz hraju s mym lepsim tymem, vyhravam o gol. Kdyz hraju za ten horsi vyhravam pravidelne 8-0. Tak nevim. A pomerne casto potkavam tymy s hodnoceni 86+. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Livingston Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 Prosim, reknete jaky jazyky ma ceska verzie? Je tam rusky a nebo anglicky? Dekuji. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 Ruština tam je určitě, protože to musím po každém zapnutí rychle přepnout, jinak jsem v azbuce :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lowerider Odesláno Prosinec 22, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2011 Letošní Fifa, je podle mého soudu nejhorší od roku 2002 kdy sem začal hrát ( každý rok si podstivě koupim (dřív na PS a PSP, nebo stahnu Fifu (xbox) ) ale ta letošní to je vrchol. Nechápu jak mohli něco takového vydat. Hrači se z 90 minut 85 min valí na zemi a uplně nesmyslně náražejí do sebe .. Po 15 ligovích zapasech sem zlomil CDčko protože to je opravdu vrchol ... Chápu že když maje gold učet na online to může byt docela zabava ale offline proti počitači uplně na dvě věci ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxmarsimxx Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Já jsem třeba eště nepřišel na to, jak v klidu kopnout penaltu i jak jí bránit, kopy mi ukopnou do prkvančic i kdyz joystickem pohnu jen o milimetr a střelu nenatáhnu a brankář mi taky fur jenom stojí na místě, ať se chci pohnout kamkoliv, tak nikam neskočí, prostě nic :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 U penalty se musíš trefit do zeleného pole a při volbě směru tu levou páčku nesmíš držet extrémně dlouho, jinak se netrefíš. Podívej se na tutoriál jak kopat penalty. Brankáře při penaltách ovládáš pravou analogovou páčkou. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
top40 Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Já jsem třeba eště nepřišel na to, jak v klidu kopnout penaltu i jak jí bránit, kopy mi ukopnou do prkvančic i kdyz joystickem pohnu jen o milimetr a střelu nenatáhnu a brankář mi taky fur jenom stojí na místě, ať se chci pohnout kamkoliv, tak nikam neskočí, prostě nic :P kopy je presne jak pise romik, jezidici kurzor trefit uprostred (zelene pole) a zaroven jak dlouho to budes drzet tak takova bude sila, a levou packou vybrat umisteni kopu (jen lehce) chytani je jeste jednodussi, vsechno se dela PRAVOU packou, tam kam s ni pohnes, tak brankar skoci. pozn.: nastaveni ovladace mam : alternativni Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 nechápu proč jsi pouze opsal to co napsal romik :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxmarsimxx Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 je jedno že to opsal, ale potvrdil mi, že to tak opravdu je a v FUT vyplatí se kupovat stříbrné balíčky? nebo radši šetřit na zlatý a prodávat ty hráče? :P já mám zatím kakákovej team bronzovej a chci udělat silver a to bude lepší kupovat hráče na aukci určitě, ale co smlouvy a tak, tak se radši ptám :) PS: kdyby někdo chtěl, tak můj GamerTag je xxMarsimCze ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 xxmarsime vyplatej se zlaty balicky za 7500. padne ti treba se stestim nejakej cernej hrac tydne... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxmarsimxx Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 A silver balíčky se teda nevyplatí kupovat? chci to jet postupně, mám bronzovej team s 100 souhrou a chci si slozit silver. vyplatí se kupovat balíčky? protože jsou potřeba smlouvy :P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 posli si tam 150 kc a kup zlaty a je to a mas hrace a smlouvy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxmarsimxx Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 jak 150? jako koupit 800ms? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 jo ty mas xbox sry mam ps3, jj Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxmarsimxx Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 tak to jo :D no možná koupim, ale možná ty coiny taky nahraju :) a ti hraci tydne jsou nejak boostnuty krom barvy karty? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 jj maj lepsi schopnosti a hlavne je prodas za hrozny penize, padl mi Marcelo a prodal sem ho za 170 000 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxmarsimxx Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 aha, tak to by se potom skladal team :) no tak uvidim, jestli tu od nekoho sezenu dobre ms pointy :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
carny Odesláno Prosinec 27, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 27, 2011 Fyzika se mi líbí :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maja75 Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 Ahoj, mám dotaz k UT. Potřebuju poradit s gold 4* týmem, jak ho sestavit. Jaké čísla musí mít hráči v průměru, aby se do tohoto týmu vešli? Tým se skládá z 11+7, pokud sečtu hodnotu hráčů a vydělím jej 18, jaké musím dostat číslo aby byl tým hodnocen jako 4*? Pokud se to počítá jinak než si myslím, prosím o osvětlení. Děkuji. Jinak taky musím přiznat, že jsem hrál včera finále a prohrál jsem 2:1. Já měl 12 střel na branku ,vše z pokutového území a soupeř měl 1 střelu na bránu. Jednoho gola si dali moji hráči sami, kdy brankář vyrážel centr, já s hráčem a odraženým míčem udělal krok směrem k soupeřově bráně a pak přiběhl můj obránce, vletěl do mě (ve směru na moji bránu) a míč mi odkopl do brány. Druhý gol mi dal z penalty. To jen tak pro zasmání. Ale skutečně potřebuju poradit s 4hvězdovým týmem gold. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 jakoze ma mit rating 85+? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maja75 Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 85 je jasných 5hvězd. Kolik jsou 4 hvězdy? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nejvetsiborec Odesláno Prosinec 28, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 28, 2011 4 hvezdy komplet gold je rating pouze 75 a 76. Pro priklad treba: Statistiky tohoto tymu v predchozim Adidas turnaji jsou 27-0-2. xxmarsime vyplatej se zlaty balicky za 7500. padne ti treba se stestim nejakej cernej hrac tydne... Ja jsem otevrel neco kolem 300 balicku za 7500 a nejlepsi hrac co jsem vytahl byl puyol. 2 miliony v riti a stejne jsem ten ajch za IF hrace nedostal. Tohle je absolutne nejhprsi achievement vsech dob. Ale od EA me to neprekvapuje, preci jen umysl tohoto achievemntu je vice nez zrejmy. :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peetee1468626549 Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 Jak to vypadá s tím českým týmem? něco jste tu předtím plánovali :D no, že jsem se včera regl na livku tak bych popřípadě mohl pomoct :D:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxmarsimxx Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 o tom nic nevím, ale rád bych se přidal :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
san andreas Odesláno Prosinec 31, 2011 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 31, 2011 ten tym mate na ps3 nebo na xboxu? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.