Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

FIFA 12-Obecná diskuse

Rooney10

Recommended Posts

Tak ten handicap je neco strasneho, mam v UT tym 85 prumer zakladni sestavy z 15 turnaju jsem vyhral jeden.

Potom mam tym s overallem 76 a z 11 turnaju jsem ten turnaj vyhral 10x. Jestli nekdo tvrdi, ze ta hra nikomu nenadrzuje tak ji asi vubec nehraje.

Ta hra proste naprosto jednoznacne nadrzuje horsimu, nebo proc kdyz hraju s mym lepsim tymem, vyhravam o gol. Kdyz hraju za ten horsi vyhravam pravidelne 8-0. Tak nevim. A pomerne casto potkavam tymy s hodnoceni 86+.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 1,3k
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíc přispívající

Letošní Fifa, je podle mého soudu nejhorší od roku 2002 kdy sem začal hrát ( každý rok si podstivě koupim (dřív na PS a PSP, nebo stahnu Fifu (xbox) ) ale ta letošní to je vrchol. Nechápu jak mohli něco takového vydat. Hrači se z 90 minut 85 min valí na zemi a uplně nesmyslně náražejí do sebe .. Po 15 ligovích zapasech sem zlomil CDčko protože to je opravdu vrchol ... Chápu že když maje gold učet na online to může byt docela zabava ale offline proti počitači uplně na dvě věci ...

Odkaz ke komentáři

Já jsem třeba eště nepřišel na to, jak v klidu kopnout penaltu i jak jí bránit, kopy mi ukopnou do prkvančic i kdyz joystickem pohnu jen o milimetr a střelu nenatáhnu a brankář mi taky fur jenom stojí na místě, ať se chci pohnout kamkoliv, tak nikam neskočí, prostě nic :P

Odkaz ke komentáři

Já jsem třeba eště nepřišel na to, jak v klidu kopnout penaltu i jak jí bránit, kopy mi ukopnou do prkvančic i kdyz joystickem pohnu jen o milimetr a střelu nenatáhnu a brankář mi taky fur jenom stojí na místě, ať se chci pohnout kamkoliv, tak nikam neskočí, prostě nic :P

kopy je presne jak pise romik, jezidici kurzor trefit uprostred (zelene pole) a zaroven jak dlouho to budes drzet tak takova bude sila, a levou packou vybrat umisteni kopu (jen lehce)

chytani je jeste jednodussi, vsechno se dela PRAVOU packou, tam kam s ni pohnes, tak brankar skoci.

pozn.: nastaveni ovladace mam : alternativni

Odkaz ke komentáři

je jedno že to opsal, ale potvrdil mi, že to tak opravdu je a v FUT vyplatí se kupovat stříbrné balíčky? nebo radši šetřit na zlatý a prodávat ty hráče? :P já mám zatím kakákovej team bronzovej a chci udělat silver a to bude lepší kupovat hráče na aukci určitě, ale co smlouvy a tak, tak se radši ptám :) PS: kdyby někdo chtěl, tak můj GamerTag je xxMarsimCze ;)

Odkaz ke komentáři

Ahoj, mám dotaz k UT. Potřebuju poradit s gold 4* týmem, jak ho sestavit. Jaké čísla musí mít hráči v průměru, aby se do tohoto týmu vešli? Tým se skládá z 11+7, pokud sečtu hodnotu hráčů a vydělím jej 18, jaké musím dostat číslo aby byl tým hodnocen jako 4*? Pokud se to počítá jinak než si myslím, prosím o osvětlení. Děkuji.

Jinak taky musím přiznat, že jsem hrál včera finále a prohrál jsem 2:1. Já měl 12 střel na branku ,vše z pokutového území a soupeř měl 1 střelu na bránu. Jednoho gola si dali moji hráči sami, kdy brankář vyrážel centr, já s hráčem a odraženým míčem udělal krok směrem k soupeřově bráně a pak přiběhl můj obránce, vletěl do mě (ve směru na moji bránu) a míč mi odkopl do brány. Druhý gol mi dal z penalty. To jen tak pro zasmání. Ale skutečně potřebuju poradit s 4hvězdovým týmem gold.

Odkaz ke komentáři

4 hvezdy komplet gold je rating pouze 75 a 76.

Pro priklad treba: post-35569-14687158876494_thumb.jpg

Statistiky tohoto tymu v predchozim Adidas turnaji jsou 27-0-2.

xxmarsime vyplatej se zlaty balicky za 7500. padne ti treba se stestim nejakej cernej hrac tydne...

Ja jsem otevrel neco kolem 300 balicku za 7500 a nejlepsi hrac co jsem vytahl byl puyol. 2 miliony v riti a stejne jsem ten ajch za IF hrace nedostal. Tohle je absolutne nejhprsi achievement vsech dob. Ale od EA me to neprekvapuje, preci jen umysl tohoto achievemntu je vice nez zrejmy. :(

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu