Ultimate7th Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 hraju fifu 12 a chtel bych se zeptat jaky je rozdil mezi fifou 12 a pes 12.. co ma lepsi ovladani atd? Stáhni si dema a budeš moudřejší. U mě osobně vede FIFA12 na plné čáře před PES 12. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarda688 Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 Lidi co dělám blbě když aktualizuju ty soupisky a ve hře mi to píše že squad 1 je poškozen a nedá se použít. Bodlo by nějaký video jako návod nebo vaše rada. Díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xxmarsimxx Odesláno Březen 11, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 mě by zase zajímalo, jestli si xbox stáhne soupisky sám, protože mi přišlo že to nic nestahovalo a kde se vůbec projevujou ty soupisky všude a tak, já s tím nemám moc zkušeností. :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Březen 11, 2012 Moderators Nahlásit Share Odesláno Březen 11, 2012 Ja jsem dal FIFA upravy, stahnout aktualni soupisky a hotovo. Projevuje se to v aktualnich sestavach a ovr kazdyho hrace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exter999 Odesláno Březen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2012 Ahoj abgx mi haze malou chybku. Myslite si ze to bude online v pohode??:-) screen: http://leteckaposta.cz/596776533 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jeremmy Odesláno Březen 19, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 19, 2012 Zdar, neposlal by mi nekdo do PM link na fifu 12, ktera je na abgx "verified" aby se dala hrat pres Live??:-) diky!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maja75 Odesláno Březen 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 22, 2012 Ahoj, mám dotaz ohledně FUT. Někde jsem četl, že Manažeři zvyšují počet kontraktu hráči. Ti nejlepší o 3proc. Někdo psal, že nakoupil max. rare managerů a ti mu přídávají až 50proc. ke kontraktu. To znamená, že když koupí kontrakt 28 zápasu, přidají mu 14 zápasu. Je to vůbec možné, vždyť muže používat pouze jednoho managera. Já ho mám, přidává mi 3proc. ke kontraktum a když dám hráči kontrakt 28 zápasů, stejně mi nepřidá ani jeden zápas. Je to možné a jak na to? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Poxes Odesláno Březen 29, 2012 Nahlásit Share Odesláno Březen 29, 2012 prosim poradte mě někdo jak mám nakopírovat do toho xboxu ty aktualni soupisky mám RGH...? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Duben 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 3, 2012 Odedneška je FIFA12 na Maketu jako GoD za 1499kč a nebo 4888MP )) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pista86 Odesláno Duben 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 Prosím hodně sem někde linky na FIFU 12, se kterou můžu hrát bez problémů online....Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
perrek Odesláno Duben 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 linky ti nikdo nedá, protože warez je tu zakázanej :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Satir Odesláno Duben 25, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 25, 2012 Prosím hodně sem někde linky na FIFU 12, se kterou můžu hrát bez problémů online....Díky moc http://marketplace.xbox.com/cs-CZ/Product/FIFA-12/66acd000-77fe-1000-9115-d80245410967 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pista86 Odesláno Duben 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2012 Používáte někdo nový systém bránění při hraní online nebo máte nastavené klasické bránění z FIFY 11? Díky za odpověď Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Duben 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2012 V online hře ani jinak než novým systémem bránění hrát nejde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pista86 Odesláno Duben 26, 2012 Nahlásit Share Odesláno Duben 26, 2012 Aha zajímavé...díky za odpověď... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Krabbio Odesláno Květen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2012 V online hře ani jinak než novým systémem bránění hrát nejde By mě zajímalo jestli to taktické bránění má nějakou výhodu. S kamarádem co hraváme proti sobě tak používáme klasické bránění s FIFY 11 - zdá se nám lepší. Je to asi blbé porovnání ale myslíte si že kdyby proti sobě hráli dobří vyrovnaní hráči a jeden hral s novým taktickým bráněním a druhý ho měl nechaný starý systém, že ten s novým systémem bránění by vždy vyhrál ??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Květen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2012 Určitě není lepší, taktické bránění je reálné. Držet jen tlačítko, aby vzal hráč balón je primitivní. Na hřišti je to spíše o hráčích, jak kdo hraje. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xManitua Odesláno Květen 3, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 3, 2012 Zítra mi snad dorazí nová FIFA 12 :) kdo hraje přidejte si mě... ať mám s kým zahrát :D trochu odreagování od BF3 :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lemiju Odesláno Květen 20, 2012 Nahlásit Share Odesláno Květen 20, 2012 chci se zeptat. hraju originalku fifu 12 a posledni dobou casto me hra odpojuje od online zapasu s hlaskou ze bylo ztraceno spojeni s EA? Docela uz me to rozciluje, protoze spojeni mame dobry, kdyz hrajem i pres mikrak se slysime. nevite co s tim nekdo? mam napsat na EA? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hamsterkocz Odesláno Červen 5, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 5, 2012 Ahoj hoši může te mi poradít aby se mi postup trenera ukládal do jednoho souboru mě se to pokaždem zápase ulkádá postup trenera1.postup trenera 2 atd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drogbazzzz Odesláno Červen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2012 Zdravicko vespolek, Fifu jsem donedavna mastil jen na PC, ale tedka na novym Xboxu se pridam k vam konzolovym hracum. Bohuzel asi prijdu o vsechny achievementy a FUT, co jsem mel na PC rozehrany, takze budu muset zacinat odznova, coz mne teda docela stve, nicmene moje skills snad zustanou. Rad se pak pridam do toho Czech teamu, a urcite i s nekym dam H2H. muj gamertag je drogbazzzz, nicmene nachystanej ke hre budu az nekdy v pristim tydnu az mi dojde z UK anglicka verze Fify. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Červen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2012 Fifa Xbox Česká Republika >>> http://www.facebook.com/groups/399023146792959/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drogbazzzz Odesláno Červen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2012 Na Facebook jsem uz starej, takze tam nejsem :) Ale diky i tak. Ja jen doufam, ze na vas zdejsi skillery budu stacit. Na PC mam na fife12 odehrano kolem 1000 zapasu, vetsinou online teamplay, jinak kolem 250 na FUT. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
romik Odesláno Červen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2012 Na FB je celá komunita hráčů fifa 12 xbox, tady není nikdo, nevím proč by jsi měl být na fb starý, když ho má i moje babka :dozey: hrajem pravidelne turnaje, ligy, atd... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
drogbazzzz Odesláno Červen 8, 2012 Nahlásit Share Odesláno Červen 8, 2012 fb mi nic nerika, takze v poho, zahraju si s nekym primo ve hre. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.